BIST 10.219
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.451,71
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bakırköy'de Heykel Sempozyumu başlıyor

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen, Bakırköy Uluslararası Heykel Sempozyumu'nda ana tema barış olacak.

Abone ol

Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Bakırköy Uluslararası Heykel Sempozyumu” 1-20 Eylül 2010 tarihleri arasında Bakırköy E-5 yan yol üzerinde bulunan Gölet çevresinde yapılacak.

 

1 Eylül Dünya Barış Günü’nde başlayacak sempozyumun ana teması da barış olacak.

 

Knidos Kültür ve Sanat Derneği işbirliğiyle sempozyumu düzenleyeceklerini belirten Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen,” Sempozyuma Türk heykeltıraşların yanı sıra Irak,Gürcistan, İtalya, Lübnan, Yunanistan gibi ülkelerden de  heykeltıraşlarda katılacak. Knidos Kültür ve Sanat Derneği’nin de katkılarıyla oluşacak barış temalı  heykeller Bakırköy’de çeşitli noktalarda sergilenecek. 

 

Kuşlar gibi uçmak,balıklar gibi yüzmek, kardeşçe yaşamak için çalışmalarımıza  zaman zaman çocuklar ve gençler de katılacak. Sempozyumumuza tüm sanatseverleri davet ediyoruz. Ayrıca heykel sanatına emeği geçmiş bir sanatçımıza da “Yaşam Boyu Heykel Sanatına Katkı Onur Ödülü” verilecek. Sempozyum süresince Bakırköy Cumhuriyet Meydanı ve Yeşilköy Tren İstasyonu önünden 11.00 ve 15.00’de ücretsiz servis araçlarımız kalkacaktır.”dedi.