BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,84
ALTIN 2.433,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Carlos Delfino basketbol sahası açtı

Arjantin Milli Takım oyuncusu Carlos Delfino, NIKE'ın Kayseri'ye yaptırdığı basketbol sahasının açılışına katıldı.

Abone ol

FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası'nın A Grubu maçlarının oynandığı Kayseri'de, Arjantin Milli Takım oyuncusu Carlos Delfino, NIKE'ın Kayseri'ye yaptırdığı basketbol sahasının açılışına katıldı.

Kocasinan İlçesi'nde bulunan Barış Manço Parkı'nda gerçekleştirilen açılışa çok sayıda vatandaş ile basketbol severler katıldı. Öncelikle basketbol topu üzerine ellerinin izini basan Delfino, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kayseri'de mücadele eden basketbol takımlarının taraftarları arasında hatıra fotoğrafları çektiren Delfino, attığı basketler ile hayranlarını büyüledi. Basketbol sahası girişinde bulunan tabelaya imza atan Delfino, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Barış Manço Parkı'nda açılışını gerçekleştirdiği basketbol sahasındaki etkinliklerin ardından, Delfino Kayseripark alış-veriş ve yaşam merkezi'nde bulunan NIKE mağazasında hayranlarına imzalı forma dağıttı. Delfino, kendisine yöneltilen "Kayserispor'un golcüsü Cangele'yi tanıyor musunuz?" sorusuna, "Gayet iyi tanıyorum. Çok fazla futbol ile alakam yok ama Cangele'nin iyi bir golcü olduğunu biliyorum. Kendisi ile birkaç kez de görüşmüştük" şeklinde cevap verdi.
Delfino, son olarak hayranları ile Kayseripark alış-veriş ve yaşam merkezinde hatıra fotoğrafları çektirerek dinlenmeye çekildi.