BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.514,01
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Baykal dediler medyayı kandırdılar!

Deniz Baykal'a ait olduğu ileri sürülen twitter hesabının aslında EVET diyen bir gruba ait olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - "Deniz Baykal'da Twitter kullanan siyasetçiler kervanına katıldı. Baykal'ı takip edenlerin sayısı kısa sürede 130'a ulaşırken, kendisi henüz kimseyi takip listesine almadı. Baykal Twitter'daki ilk mesajlarında ise eski mesai arkadaşı Sav'ı hedef aldı ve isim vermeden çok önemli mesajlar iletti."

Bu haber bugün haber siteleri ve gazetelerin gündemindeydi. Baykal'ın Kılıçdaroğlu'nun ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter'a üye olduğu ve ilk mesajlarında Önder Sav'a gönderme yaptığı iddia edilirken, bugün ilginç bir gelişme yaşandı.

Twitter'da denizbaykalchp nicki ile açılan hesap bugün sabah saatlerinde kararmilletin halini aldı ve hesabın aslında referandumda EVET diyecek olan bir grup tarafından açıldığı ortaya çıktı.

Medyayı Deniz Baykal'ın twitter'a girdiğine inandıran grup bugün twitter'daki hesaplarına EVET yanlısı çok sayıda metin girdiler.

İşte kararmilletin nicki ile twitter'a girilen o mesajlar...

* Referandumda 'hayır' oyu kullanacak kesimin ağzından kendi görüşü yerine, sloganlardan başka bir şey dökülmez oldu.

*Türkiye değişiyor, değişirken yenileniyor ve eskinin o paslanmış zincirini kırarak adeta tabu haline gelmiş hezeyan anlayışları yıkıyor.

*İktidar bu süreçte üzerine düşeni yaptı. Daha öncekilerde olduğu gibi, kendi iktidarını korumak adına vesayetçilerle anlaşma yoluna gitmedi.

*Şimdi sıra 'asıl'da yani milletin ta kendisinde. Karar milletin...

* Uyanın, 12 Eylül'de AK Parti'yi değil, statükoyu ve onun faşizan hukuk anlayışını oylayacağız. Statükoyu kırmak için koca bir 'EVET' yeter.