BIST 10.277
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.392,19
HABER /  SPOR

Baki Mercimek Beşiktaşta

Gençlerbirliği'nin oyuncusu Baki Mercimek 2005 Aralık ayında Beşiktaş ile ön sözleşme imzalamış.

Abone ol

Gençlerbirliği'nin başarılı defans oyuncusu Baki Mercimek'in 2005 Aralık ayında Beşiktaş ile ön sözleşme imzaladığı bildirildi.

Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Hasan Çetinkaya, Baki'nin kendilerine gelerek, ''Beşiktaş ile anlaştım'' dediğini belirterek, ''2005 yılı Aralık ayında İstanbul'da Beşiktaş ile ön sözleşme imzalamış. Araştırdık ve doğru olduğunu öğrendik. Kendisi bu transferden 1 milyon 250 bin YTL alacak'' dedi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Baki'yi yeni sezonda kadrolarında düşünmediklerini anlatan Çetinkaya, ''Beşiktaş, Ocak ayında Baki'yi bizden istemişti, ancak bizimle sözleşme uzatacağını düşünerek, karşı tarafa olumsuz yanıt vermiştik. Bizi bugüne kadar oyalamış'' diye konuştu. Baki Mercimek, son olarak Ankara'da yapılan ve 3-3 sona eren Denizlispor maçı kadrosunda yer almamıştı.

FAHRİ İLE BURAK DA TAMAM

Beşiktaş yönetimi, uzun süredir takibe aldığı Çaykur Rizesporlu Fahri ve Antalyaspor'da top koşturan Burak Yılmaz ile önümüzdeki sezon için el sıkıştı. Antalyaspor'un hocası Yılmaz Vural, Teknik Direktör Tigana'nın özellikle devre arasında almak isteği Burak Yılmaz'a izin vermemiş, bu transfer sezon sonuna kalmıştı. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan Burak ve sezon sonu serbest kalacak olan Rizesporlu Fahri ile yönetimin prensipte anlaşmaya vardığı bildirildi.