BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan'dan ikinci hissiyat açıklaması

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Başbakan Erdoğan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları ile ilgili ikinci bir açıklama yaptı.

Abone ol

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın, Başbakan Erdoğan ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili yaptığı 'Montaj olduğumu hissettim' açıklaması çok ses getirmişti...

Işık, bu ses kayıtlarıyla ilgili ikinci bir açıklama yaptı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçen ve montaj olduğu belirtilen ses kaydına ilişkin, "Sayın Başbakan'ı çok yakından tanıyan birisi olarak o kaseti izlediğim zaman , üslup açısından ve Başbakan'ın tarzı açısından, onu çok yakından tanımanın verdiği psikoloji açısından bu benim kişisel görüşüm, bu, kesinlikle montaj" dedi.

SES KAYDI MONTAJ MI GERÇEK Mİ NASIL ANLAŞILIR (TIKLA OKU)

Bakan Işık dün yaptığı değerlendirmede "Başbakanlık TÜBİTAK’tan teknik inceleme isterse yaparız ama teknik incelemeye gerek duymayacak kadar açık bir montaj. Ben o ses kayıtlarını ilk dinlediğimde çok açık bir montaj olduğunu hissettim" demişti.

TÜBİTAK'TA KİMSE İŞTEN KOVULMADI

Işık aynı zamanda, TÜBİTAK'ta ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından yaşanan kovulmalarla ilgilide "TÜBİTAK'tan işten atılma diye bir durum yok. İncelemenin selameti açısından alınan bir tedbir" dedi.  

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK’ ta görevden almalar ile ilgili olarak , “Bu yapılan incelemenin selameti açısından 5 arkadaşın bu çalıştıkları kurumla irtibatı kesildi. İşten atılma diye bir durum yok şuanda. İncelemenin selameti açısından alınan bir tedbir. Burada üç aşamalı bir çalışma yürütüyoruz. 1 şubat itibariyle verdiğimiz bir talimat var. Önce kriptolu telefonların öncelikle sistemin incelenmesi yazılımın incelenmesi ve donamının incelenmesi çalışmaları var. Bunu özellikle önemsiyoruz ve çalışmalarımız bu şekilde yürütülüyor” dedi.

ABD'Lİ UZMAN GÖRÜŞÜ MONTAJ MI GERÇEK Mİ? (TIKLA OKU)

25682.jpg BAKAN : HİSSETTİM MONTAJ
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Başbakan
Erdoğan'ın oğlu ile arasında geçtiği iddia edilen ses
kaydına ilişkin "Ben o ses kayıtlarını ilk dinlediğimde
çok açık bir montaj olduğunu hissettim. Bu çok açık ve net bir montaj." demişti. TIKLA
TÜBİTAK'ta kaset operasyonu
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, TÜBİTAK'ta
görevden alınan personelin olduğunu belirterek o ismi açıkladı.TIKLA