BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Başsavcılıktan flaş Bilal Erdoğan açıklaması

İstanbul Başsavcılığı 25 Aralık soruşturmasıyla ilgili "Bilal Erdoğan hakkında dinleme ve takip kararı yok" şeklinde açıklama yaptı.

Abone ol

İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığınca 25 Aralık'taki soruşturma kapsamında ifade veren Bilal Erdoğan ile ilgili herhangi bir dinleme, fiziki takip ve iletişimin dinlenilmesine ilişkin mahkeme kararının olmadığı bildirildi.

Bu açıklama ile birlikte ortalığa saçılan ses kayıtlarının illegal olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyadaki iki ayrı hesaptan Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtları arka arkaya yayınlanıyordu. İddialara göre bu kayıtlar Bilal Erdoğan soruşturmasında yapılmıştı.

TÜRKİYE'Yİ SARSAN BİLAL ERDOĞAN SES KAYDI (TAMAMINI OKU)

Başsavcılık ise ne fiziki takip ne de telefonlarının dinlenmesine dair mahkeme kararı olmadığını duyurdu. Haliyle yayınlanacağı duyurulan görüntüler de şimdiden illegal pozisyona düştü.

ESKİ AKP'Lİ VEKİLDEN KORKUNÇ ERDOĞAN PROVAKASYONU (TIKLAYIN)

CHP İLLEGAL KAYIT VERMİŞ OLDU

CHP geçen Salı günü grup toplantısında Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu öne sürülen kayıtları yayınlamıştı. Kılıçdaroğlu kayıtları 'Ağrı dağı kadar gerçek' diyerek servis etmişti. Başsavcılık açıklamasıyla birlikte CHP'nin salı günü 'illegal' kayıt dinletmiş oldu.

CHP GRUPTA ERDOĞAN SES KAYDI YAYINLADI (TIKLAYIN)