BIST 9.662
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.499,37
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Şamil Tayyar'dan Kılıçdaroğlu'na şok itham

Sayın Kılıçdaroğlu üç dört yerden check ettim diyor. O zaman kendisi de o çetenin bir üyesi ya da yöneticisi.

Abone ol

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, TBMM'den canlı olarak Habertürk Televizyonuna bağlandı ve son günlerde herkesin gündeminde olan Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile yaptığı iddia edilen kasetleri yorumladı. 

"Bunlar Başbakan Erdoğan'ı Türk Siyasi hayatından silmek için yapılan komplolardır." diyen Tayyar şöyle konuştu:

CHP BAŞBAKANIN KONUŞMASINI MONTAJLIYOR

CHP başta olmak üzere muhalefer sayın başbakanın grup konuşmasını çarpıtıyor. Sayın Başbakanımı konuşmasında 'Bu gayri ahlaki bir dinlemedir' dedi, 'hesabı sorulacaktır' dedi. Konuşma devam etti, epey sonra 'Cumhurbaşkanı'nı bile dinlemişler' dedikten sonra 'kriptolu telefonları bile dinlendi' dedi. Tıpkı o tapelerdeki montaj gibi burada da montaj yapıyor CHP. Grup toplantısı kayıtlarına bakın iki ayrı konuşma olduğunu görürsünüz.

YILMAZ ÖZDİL : ALO BABACAĞIM YAZI GÜNÜN PAYLAŞIM REKORUNU KIRDI (TIKLAYIN)
 
KILIÇDAROĞLU'DA O ÇETENİN ÜYESİ

Biriileri iftira atacak, sonra siz öyle olmadığını ispat edeceksiniz. Burada bir haksızlık yapılıyor. Bir iftira atılıyor. Sonra ispat et deniyor. Başbakan bu doğru değil. Eğer doğruluğuna inanan varsa, ispat edin. Sayın Kılıçdaroğlu üç dört yerden check ettim diyor. O zaman kendisi de  o çetenin bir üyesi ya da yöneticisi. 

BAŞBAKAN HALA DİNLENİYOR

Kriptolu telefonlarla ilgili TÜBİTAK'taki elemanlar izne çıkmak istemiş, ama açığa alınmışlar. 17 Aralık ve 25 Aralık soruşturması kapsamında yapılan bir dinleme kaydı değil bunlar. Hukuk dışı üretilmiş, farklı sesler bir araya getirilmiş. Bu hukuk dışı konuşmayı izleterek Sayın Kılıçdaroğlu suç işlemiştir. Ayrıca şunu da ekleyeyim, hala sayın Başbakanımız dinleniyor. Düşünün bu sabah yoğun bakımda diye bir iddia yaygınlaştırıldı. Bu nedir diye araştırdım. Sayın başbakanımızın bir süredir belinde ufak bir rahatsızlığı var. Telefon dinleyenler ağır bir hastalık var gibi yayıyorlar. Peki bu nasıl oluyor? Hem sayın başbakanı hem de etrafındaki isimleri dinliyorlar. Biliyorsunuz daha önce de kayıp iddiası vardı. İstihbarat dairesindeki bazı polisler bunlar çalışmıyor diyerek envanterden düşürmüşler. Bunlardan biri tespit edildi. Diyarbakır'da ve hala çalışır durumda. Kalan 10'u hala bulunamadı. Geçmiş dönemde emniyetin kullandığı dinleme cihazları hala kullanılıyor.

GÖRÜNTÜ YOK YENİ ERDOĞAN KASETİ ÇIKTI - (TIKLA OKU)

HİZMET HAREKETİNE OPERASYON

Hizmet Hareketine yönelik bir operasyon yok ama NeoCon çetesine bir operasyon yapılacağı ortada. İstanbul, Mersin , Adana gibi belli merkezlerde  yapılacak operasyon işin içine karışan herkes yargı önünde hesap verecek.

ESKİ AKP'Lİ VEKİLİN KORKUNÇ ERDOĞAN PROVOKASYONU ORTALIĞI KARIŞTIRDI (TIKLAYIN)

GÜLEN İÇİN KIRMIZI BÜLTEN Mİ ÇIKACAK?

Gülen için Kırmızı Bülten çıkartılacağı iddiaları çok inandırıcı gelmiyor bana. Sayın Başbakan'ın Obama ile yaptığı görüşme basına yansıdı ama böyle bir şey söylenmedi. Hukuki Sürecin nasıl işlediği biliniyor. Hukuken mümkün değil. Ama soruşturma açılır ve oraya kadar uzanan bir iddia varsa olabilir ama şu an ne söylense afakidir.

TARAF'IN İDDİASI : GÜLEN İÇİN KIRMIZI BÜLTEN (TIKLA OKU)

BAŞBAKAN KARARLI! SONUNA KADAR MÜCADELE

Hukuk kılıfına uydurularak 7 bin kişinin dinlendiği ortaya çıkınca alalacele bir montaj yayınladılar. Biraz acemice ve telaşla üretilmiş bir montaj çıkardılar. Sayın başbakan çok kararlı. Derin devlet ile mücadele ederken onların yerine oturan bu çeteyle sonuna kadar mücadele edilecek.