BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.437,26
HABER /  GÜNCEL

27 Şubat Perşembe - Star Tv Trabzonspor-Juventus maçı

Trabzonspor Juventus maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Abone ol

UEFA liginde heyecan devam edecek. Trabzonspor Juventus maçı ne zaman oynanacak? Trabzonspor Juventus maçı saat kaçta olacak? Trabzonspor Juventus maçı hangi kanaldan verilecek?
 
TRABZONSPOR-JUVENTUS MAÇININ CANLI YAYINI-TIKLA 

İlk maçta 2-0 kaybetmesine rağmen müthiş oynayan, bir golü sayılmayan Bordo-Mavililer dev maç öncesinde umutlu. Hami Mandıralı ve öğrencileri Türkiye'ye tarihi bir zafer yaşatmaya kararlı.

Trabzonspor, Avrupa’daki kader maçında bugün İtalyan devi Juventus’u konuk ediyor. UEFA Avrupa Ligi 2’nci Turu ilk maçında rakibine 2-0 mağlup olan bordo mavililerin ya ‘tamam’ ya ‘devam’ maçı Hüseyin Avni Aker’de saat 22.05’de başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi’nde tarihinin en başarılı dönemini yaşayan Trabzonspor, bu sezon oynadığı 13 maçta, 9 galibiyet, 3 beraberlik alırken sadece Juve’ye yenilmişti.

İlk maçı Osvaldo ve Pogba’nın golleriyle 2-0 kaybeden Trabzonspor aynı skorla kazanırsa, karşılaşma uzayacak. Trabzonspor’un direkt turu geçmesi için en az üç farklı galibiyet elde etmesi gerekiyor. Temsilcimizin 3-1, 4-2 gibi gol yiyerek elde edeceği iki farklı zaferlerde bile turu geçen taraf İtalyanlar olacak.

TRABZONSPOR-JUVENTUS
SAAT: 22.05
STAT: Avni Aker
HAKEM: Pavel Kralovec (Çek Cum.)

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Aykut, Mustafa, Kadir, Olcan, Bourceanu, Zokora, Özer (Yusuf), Adrian, Emre
TEKNİK DİREKTÖR: Hami Mandıralı

JUVENTUS: Buffon, Barzagli, Ogbonna, Caceres, İsla, Peluso, Marchisio, Vidal, Pogba, Osvaldo, Giovinco
TEKNİK DİREKTÖR: Antoino Conte 
 
1393492784-trabzonsportepee.20140227152018.jpg