BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,87
ALTIN 2.438,51
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Işık'tan ses kaydı açıklaması!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, telefon dinlemeleriyle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Abone ol

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Başbakan Erdoğan'ın oğlu ile arasında geçtiği iddia edilen ses kaydına ilişkin  "Ben o ses kayıtlarını ilk dinlediğimde çok açık bir montaj olduğunu hissettim. Bu çok açık ve net bir montaj. Teknik incelemeyi gerektirmeyecek kadar açık bir montaj olduğu ortada" dedi.

Fikri Işık, Habercilerin Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile arasında geçtiği iddia edilen ses kaydına ilişkin TÜBİTAK tarafından bir inceleme yapılıp yapılmayacağına ilişkin sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

"AÇIK VE NET BİR MONTAJ"

"Ben o ses kayıtlarını ilk dinlediğimde çok açık bir montaj olduğunu hissettim. Daha sonra biraz daha detaylı baktığım zaman, bu benim şahsi tespitlerim, sayın Başbakanın Konya'da olduğu halde Ankara'da, iki kişi konuşurken birisi çok kısık sesle konuşurken diğerinin bağırması, psikolojik açısından çok normal durum olmaz. Bu çok açık ve net bir montaj. 

"TEKNİK İNCELEMEYE GEREK YOK, DİNLEDİM MONTAJ"

Eğer Başbakanlık TÜBİTAK'tan böyle bir teknik inceleme isterse biz tabii ki onu yaparız. Ama, teknik incelemeyi gerektirmeyecek kadar açık bir montaj olduğu ortada. Bunu hiç başka bir teknik incelemeye dahi ihtiyaç duymadan söyleyebiliriz.

KILIÇDAROĞLU AĞRI'YI KONYA'DA SANIYOR

Dün Sayın Kılıçdaroğlu, 'Bu ses Ağrı Dağı kadar gerçektir' dedi. Her halde sayın Kılıçdaroğlu, Ağrı Dağı'nı Konya'da zannediyor. Bu kadar açık ve net montajı görmüyorsa, her halde Ağrı Dağı'nın yerini de bilmiyordur diye düşünüyorum."