BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Bakan Çelik çak yaptı

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik çocuklar gibi sevindi. Öğretmenler ve öğrencilere 'çak' yaptı

Abone ol

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Konya'nın Kadınhanı İlçesi'nde Zeki Altundağ Anadolu Lisesi'nin açılışını yaparken burada kadın öğretmen Funda İplikçi ile ‘Çak’ yaptı. Bakan Çelik, etrafını saran çok sayıda öğrenciyle de aynı şekilde selamlaştı.

Bakan Hüseyin Çelik, Kadınhanı İlçesi'nde 2007-2008 öğretim yılı başında hizmete girdiği halde resmi açılışı yapılmayan hayırsever işadamı Zeku Altundağ tarafından yaptırılan Zeki Altundağ Anadolu Lisesi'nen açılış törenine katıldı.

Bakan Çelik, AK Parti Milletvekilleri, Konya Valisi Osman Aydın ve il yöneticilerinin de katıldığı açılış için geldiği okul bahçesinde öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılandı. Çelik, öğrencilere bir elini havaya kaldırarak ‘Çak’ yaptı.

Çelik, yürerken açılış için gelen Kadınhanı Sağlık Lisesi Sağlık Bilgisi öğretmeni Funda İplikçi'nin yanına geldi. Kadın öğretmen elini tokalaşmak için uzattı. Ancak, Bakan Çelik, öğrencilerle yaptığı gibi elini havaya kaldırınca İplikçi'de elini kaldırıp ‘Çak’ yaptı.

Çelik, okulun açılışına geçen yıl gelmeyi planladıklarını ancak, engel çıktığı için gelemediklerini belirtirken, “Zeki amcamıza şükran borcumuzu ödemek ve takdir etmek için bu resmi açılışımızı yapıyoruz. Geç yaptığımız için özür diliyorum” dedi.