BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Galatasaray Trabzonu ağırlayacak

Şampiyon olmak isteyen Galatasaray'ı zorlu bir maç bekliyor. Muhtemel 11'ler şöyle...

Abone ol

Şampiyonluk yarışındaki şansını sürdürmek isteyen Galatasaray, prestij mücadelesi veren Trabzonspor karşısında mutlak 3 puan arıyor. Lincoln yok, Arda ise ilk 11'de.

Yenip Fener’i bekleyecek

Turkcell Süper Lig’de sedece iki takımı değil, zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivasspor’u da çok yakından ilgilendiren bir buluşmaya sahne olacak bu akşam Ali Sami Yen Stadı...

Bir yanda, 30. haftaya Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde giren Galatasaray, diğer yanda bu sezon hiç bir kulvarda iddiası kalmayan ve tek amacı prestij olan Trabzonspor var. Sarı-Kırmızılı ekibe, şampiyonluktaki şansını ileriki haftalara taşıyabilmek için mutlak 3 puan gerekiyor.

Nonda mı, Hakan Şükür mü?

Ev sahibi takımda Lincoln’ün cezalı olması önemli bir handikap. Song ve Orkun da yok. Ancak hafta boyunca tedavisine yoğun şekilde devam edilen Arda Turan’ın oynayacak olması yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Sezon sonuna kadar takımın başında olacağı açıklanan Cevat Güler, yardımcılarıyla birlikte sadece ileri ikilide Ümit Karan’ın partneri konusunda henüz karar verebilmiş değil. Geçen hafta vasat bir oyun sergileyen Nonda’ya oranla Hakan Şükür daha şanslı gibi.

Prekazi ile Arçil geliyor

Turkcell Süper Lig’de bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Trabzonspor maçını iki takımın eski futbolcuları Cevad Prekazi ile Arçil Arveladze de izleyecek. Efes Pilsen’in organizasyonuyla İstanbul’a gelecek olan her iki eski futbolcunun, karşılaşmayı Galatasaray ve Trabzonsporlu taraftarlarla birlikte Taksim’de bir lokantada televizyondan takip edecekleri açıklandı.

CEZA SINIRINDAKİLER

Galatasaray: Ayhan, Ümit, Uğur
Trabzonspor: Jabi, Tolga Seyhan

SAKATLAR

Galatasaray: Lindoroth, Uğur
Trabzonspor: Serkan, Moawwad

CEZALILAR

Galatasaray: Lincoln
Trabzonspor: Yok

GALATASARAY

Aykut, Volkan, Servet, Emre, Sabri, Ayhan, Okan, M.Topal, Arda, H.Şükür (Nonda), Ümit

TRABZONSPOR

Tolga, Jabi, Tayfun, Çağdaş, Mustafa, Hüseyin, Ayman, Ferhat, Barış, Umut, Yattara

STAT: Ali Sami Yen

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Yunus Yıldrım, Alper Ulusoy, Volkan Narinç

YAYIN: Lig TV / Spor3.com