BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Küçük kıza bu yapılır mı?

6 yaşındaki çocuğa inanılmaz işkence.. Annesi ile sevgilisi bir olup küçük kızı işte bu hale getirdi..

Abone ol 6 yaşındaki kız gördüğü işkence yüzünden psikolojisi bozuldu. Küçük çocuğu feci şekilde dövüp üzerinde sigara söndürdüler. Yapanlar da annesi ile sevgilisi..

 İŞTE TALİHSİZ ÇOCUK



6 yaşındaki kıza işkence yaptıkları iddia edilen anne ile annenin birlikte yaşadığı kişi gözaltına alındı.

Bir ihbarı değerlendiren Muğla Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Hacı Apti Mahallesi 2. Bağ Sokak’taki bir evde, vücudunda morluklar ve yaralar tespit edilen 6 yaşındaki bir kız çocuğu buldu.

VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRMÜŞLER

Adının H.Ç. olduğu öğrenilen kız çocuğu, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine götürüldü. Doktorlar küçük kızın darbedildiğini ve vücudunda sigara söndürüldüğünü tespit ettiler. Hastane yetkilileri, H.Ç’ye psikolojik destek verecek.

MAHKEMEYE SEVKEDİLECEKLER

Polis, çocuğun annesi Ü.Ç. (36) ile annesinin birlikte yaşadığı A.G’yi (39) gözaltına aldı. Zanlıların, bugün adli makamlara sevk edilmesi bekleniyor.

ÇOCUK KORUMA ALTINDA

Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, çocuğu korumaya aldıklarını söyledi. Çocuğun, annesi ve annesinin arkadaşının kendisine işkence yaptığını iddia ettiğini polislere anlattığını ifade eden Kaymakam Atçı, ancak zanlıların olayı inkar ettiğine kaydetti.