BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

İtalyan gelini öldürdüler

Türkilye'de kaybolan İtalyan gelin ölü bulundu. Cabba'yı öldürdüğü iddia edilen zanlı bakın nasıl yakalandı?

Abone ol

Gelinlikle dünya turuna çıkan ve Türkiye’de kaybolan İtalyan Sanatçı Pippa Bacca’nın cesedi çıplak ve toprağa gömülü olarak bulundu. Zanlı maktülün cep teleonunun kullanınca polis kıskıvrak yakalandı.

Gebze”nin Tavşanlı Köyü Sarıbayır mevkiinde bulunan 33 yaşındaki Bacca arkadaşı Silvia Moro’yla birlikte 8 Mart’ta Milano’dan yola çıkmıştı.

BİRLİKTE OLMA TEKLİFİNİ REDDEDİNCE

İtalyan sanatçı Morineo, katil zanlısı M.K'nin 34 EF 1984 plakalı kamyonetine D-100 kara yolu Yenimahalle Mahallesi MC Donalds restoranın yakınlarında otostop yaparak bindi.

TECEVÜZ EDİP BOĞDU

Bir süre sonra sanatçıyla birlikte olmak isteyen şüpheli, reddedilince sanatçıyı Tavşanlı köyü Ballıkayalar mevkisinde ormanlık alana götürdü. Şüpheli, burada tecavüz ettiği Marineo'yu daha sonra elleriyle boğarak öldürdü ve cesedi çıplak vaziyette çalıların arasına bıraktı.

ZANLININ SABIKASI VAR

Gebze'de serbest çalışan ve hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan M.K'nin ikinci evliliğini yaptığı ve iki çocuğu bulunduğu öğrenildi. Kocaeli'nin Gebze ilçesi Tavşanlı köyü Ballıkayalar mevkisinde çalılar arasında cesedi bulunan Milanolu sanatçı Giuseppina Pasqualino di Marineo'nun katil zanlısı M.K. adliyeye sevk edildi.

AİLE TÜRKİYE'YE GELDİ

İtalya'daki medya kuruluşları, ormanlık alanda ölü olarak bulunmasını son dakika haberi olarak verdi.  İtalya'nın ulusal Haber Ajansı ANSA, Pippa Bacca adıyla tanınan 33 yaşındaki sanatçının cesedinin bulunmasını TSİ 00.21'de, ''Türkiye'de kaybolan Milanolu ölü olarak bulundu'' başlığıyla buyurdu.  İstanbul'daki İtalyan Başkonsolosluğu'na atfen verilen haberlerde ise Bacca'nın, Milano'da oturan ailesinin, kızlarının cesedini teşhis için Türkiye'ye gidecekleri duyuruldu.

ZANLI MAKTÜLÜN CEP TELEFONUNU KULLANINCA YAKALANDI

Pippa Bacca ismiyle tanınan 33 yaşındaki İtalyan sanatçı Giuseppina Pasqualino'nun di Marineo'nun katil zanlısı M.K'nın, sanatçının cep telefonu sayesinde yakalandığı öğrenildi.

İtalya'nın İstanbul Başkonsolosu Stefano Canzio, İtalyan haber ajansı ANSA'ya yaptığı açıklamada, M.K'nın cinayeti itiraf etmesi nedeniyle tutuklandığını söyledi.

Canzio'nun verdiği bilgiye göre, M.K'nın Türk emniyet birimleri tarafından yakalanmasında Bacca'ya ait cep telefonu cihazı kilit rol oynadı. M.K'nın cinayeti işledikten ve Bacca'ya ait kimlikleri yakmasının ardından sanatçının cep telefonuna kendi SIM kartını takarak kullanmaya başladığını belirten Canzio, Türk polisinin de cep telefonu cihazını takip ederek, zanlının yerini kolayca saptayarak yakaladığını anlattı.