BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.391,41
HABER /  GÜNCEL

Aytaç Durak fena bozuldu

Adana'daki katliam canlı yayında vali ile belediye başkanını birbirine düşürdü. Canlı yayında başkan kendini öyle bir kaptırdı ki...

Abone ol

İNTERNETHABER

Adana'da 8 kişinin öldürüldüğü esrarengiz cinayet medyanın gündeminde ilk sıraya oturdu. Hal böyle olunca Adana Valisi ile Adana Belediye Başkanı kanalların bir anda gözde canlı telefon konuğu oldu. 

DURAK GOLÜ YEDİ

Aytaç Durak'ın heyecanla TV ekranlarında aktardığı iddiası da gerçek çıkmadı. Durak'ın bu açıklamasından 5 dakika sonra
katil zanlısı yakalandı
. Zanlı, evin oğlu 38 yaşındaki Murat Yüksel'di... Ailesini para için öldürmüş ve evden kaçmıştı.

Bu bilgileri de vali canlı yayında duyurdu. Böylece ekran rekabetinde vali son golü
atan taraf oldu.

Belediye Başkanı Aytaç Durak, bir gazeteci gibi öğrendiği herşeyi canlı yayında kanallara aktarmaya başlayınca valiyi çileden çıkardı. 

Vali dayanamayıp canlı yayındaki Durak'a diğer hattan mesaj yolladı. Durak da ona canlı yayından yanıt verince ortaya tuhaf bir manzara çıktı.

Adana Belediye Başkanı Aytaç Durak, binaya ilk ulaşan belediye ekiplerinden ilginç bilgiler almıştı. "Bu haberdir" deyip hemen haber kanallarına telefon bağlantısı yapıp öğrendiklerini anlatmaya başladı.

Dediğine göre eve giren itfaiye ekipleri 7 cesedin üstünün örtülmüş olduğunu, bir erkeğin cesedinin ise üstünün açık olduğunu görmüşler..
.

BİR NOT DA VALİYE

Sadece belediye başkanı değil, bu cinayet olayında Vali İlhan Ateş de sınıfta kaldı.

Çünkü vali de medyanın cazibesine kendini fena halde kaptırdı ve o kanal senin bu kanal benim canlı telefon bağlantıları ile gezip durdu.
Sanırsınız ki devletin valisi haber kanallarının özel Adana muhabiri olmuştu. Her kanala en az 4'er kez bağlandı ve dakika dakika son bilgileri aktardı. Bu durum da doğrusu bizleri yadırgattı.

SANIRSINIZ GAZETECİ...

Başkan Durak kendini haber aktarmaya öyle kaptırmıştı ki cinayeti de kendince kısa sürede çözüverdi. 
Habertürk'de o bilgileri heyecanla anlatırken şu yorumları yapıyordu;

"Bu erkeğin üstünün açık olması ihtimal ki bu erkek şahıs 7 kişiyi öldürüp intihar etmiş olabilir. Öldürmüş kapıyı içerden kilitlemiş sonra da intihar etmiş."

VALİ DİĞER HATTA

Bu açıklamayı canlı yayında izleyen vali İlhan Atış, çileden çıktı. Hemen telefona sarılıp diğer hattan Aytaç Durak'a ulaşmaya çalıştı. Ancak Durak canlı yayında telefon bağlantısında olduğu için belli ki doğrudan onunla konuşamamıştı.

Ama ilettiği "Sayın Başkan yanlış konuşuyor" şeklindeki notu hemen Durak'ın önüne gitmişti. Bu mesaj canlı yayında alan Aytaç Durak, sinirlendi ve Valiye yanıtını ekran aracılığıyla iletti;

"Sayın Vali arıyormuş şimdi, Sayın başkan yanlış bilgi veriyormuş diyormuş. Ben bildiklerimi anlatıyorum. O zaman siz Sayın Vali'den doğru bilinenleri öğrenin. Bana göre 7 cesedin üstünün örtülü birinin üstünün açık olması intihar olduğu izlenimini veriyor.Böyle bir durumun olması da haberdir..."


(Yasal uyarı: Kaynak belirtilmeden kullanılamaz)