BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,83
ALTIN 2.440,98
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aydınsporu soyan hırsızın ilginç işi

İnsaflı mı dersiniz yoksa hırsız da olsa bir taraftar duyarlılığına sahip mi dersiniz. Kulübü soyuyor ama kupaları almıyor.

Abone ol

Bir zamanların ''Efe''si Aydınspor'un başı bu kez de hırsızlarla dertte. Bir hırsız dadandı ki sormayın. Bir ay içinde üç kez kulübe girdi, herşeyi toplayıp gitti bir tek kupalara dokunmadı.

Amatör Küme'ye düştükten sonra bile bir türlü sıkıntılarını çözemeyen, Aydınlıların sırtını çevirdiği Aydınspor'da her gün bir sorun yaşanıyor.

Son bir ay içerisinde 3 kez hırsızlık olayının yaşandığı Aydın Belediyesi'ne ait Hüseyin Aksu Tesisleri'nde kulübün elinde sadece camekan içinde korunan 1966 yılından bu güne çeşitli branşlarda elde edilen kupalar kaldı.

Kulüp müdürü Muammer Kırmızı, hırsızların kupalara dokunmamasının manidar olduğunu, istedikleri anda tüm kupaları camı kırıp alabileceklerini söyledi.

Hırsızların kupalara gösterdiği duyarlılığı Aydın halkının göstermediğini söyleyen Kırmızı, ''Kapılara bir tekme atsan açılıyor. Kulübün içine yatak yorgan da atılmış. İsteyen istediği gibi giriyor. Belediye Özel Kalem Müdürü'ne konuyu anlattım. Buranın bakıma, koruma altına alınmasına ihtiyaç olduğunu ifade ettim. Sanırım sesim duyulmadı. Ara sıra tesise gelip kontrol ediyorum, ama korunmak için bıçakla geziyorum. Aydınspor bu kadar sahipsiz bırakılamaz. Yunan takımına bile bu yapılmaz. Allah'tan hırsızlar kupalara dokunmuyor. Ne yapacağımı ben de bilemiyorum'' dedi.