BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,48
HABER /  GÜNCEL

Ayça Ayşin Turan kimdir dizileri nereli kaç yaşında?

TV 8'in yılbaşı programında O Ses Türkiye sahnesinde yer alacak isimlerden biri de oyuncu Ayça Ayşin Turan oldu. 28 yaşında olan Ayça Ayşin Turan aslen Sinoplu. Ayça Ayşin Turan şimdilerde Arıza dizisinde rol alıyor.

Abone ol

Ayça Ayşin Turan, O Ses Türkiye yılbaşı programına geliyor. Ünlü ismin şarkı söyleyeceği programa birçok ünlü isim katılacak. Ayça Ayşin Turan’ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. İşte şimdilerde Arıza dizisinde rol alan başarılı isim hakkında bilgiler

Ayça Ayşin Turan merak edilen isimler arasında bulunuyor. O Ses Türkiye yılbaşı özel programına konuk olacak olan ünlü isim 1992 yılı Sinop doğumlu. Katıldığı bir programda kendisi ile ilgili bilgi veren Ayça Ayşin Turan yedi kardeş olduklarını, beş abisinin bir de ablasının olduğunu söylemişti.

Ayça Ayşin Turan kimdir:

1992 yılı Sinop doğumludur. İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon bölümünde eğitimine devam ederken ilk ekran önü deneyimine ‘Dinle Sevgili’ adlı diziyle başlayan Ayça Ayşin Turan, ekran önündeki yolculuğuna ‘Karagül’ dizisindeki Ada karakteriyle devam etti. Ünlü isim Sevimli Tehlike, Meryem dizilerinde rol aldı. Hakan Muhafız dizisinde Çağatay Ulusoy ile beraber rol aldı. Zemheri dizisinde Firuze karakterine hayat verdi.

Ayça Ayşin Turan şimdilerde Arıza dizisinde rol alıyor.

Katıldığı bir programda kendisi ile ilgili bilgi veren Ayça Ayşin Turan, ‘Yedi kardeşim. Beş abim bir tane de ablam var. Sinop doğumluyum İstanbul’a sonradan geldim. Kardeşlerimden oyuncu olan yok ama sette çalışan var. Reji olarak görev yapan iki kardeşim var. Hiç arkadaş sıkıntısı çekmedim, kardeşlerim hep yanımdaydı. Memleketime sık sık gidiyorum.’ demişti.