BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Avcılar'da yaz okuluna yoğun ilgi

Avcılar Belediyesi'nin her yaz geleneksel olarak Aqua Marine iş birliği ile düzenlediği Yaz Spor Okulu, bu yıl da büyük ilgi görüyor.

Abone ol

Birinci dönemi başlayan ve ikinci dönemi de dolmak üzere olan yaz okulunda her türlü aktivite var.

Avcılar Belediyesi’nin her yıl Aqua Marine işbirliği ile 2 dönem olarak düzenlediği yaz okuluna bu yıl büyük talep var. Avcılar Belediyesi Çözüm Masası yetkilileri, birinci dönemin 28 Haziran’da başladığını, 23 Temmuz’da bitecek olan dönemin hemen akabinde ikinci dönemin 26 Temmuz ile 20 Ağustos günleri arasında yapılacağını ifade ettiler. Yetkililer, bu yıl havaların çok sıcak geçmesinin de yaz okuluna ilgiyi arttırdığına dikkat çektiler.

Avcılar Belediyesi Çözüm Masası yetkilileri, Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Avcılar’ın küçük Yıldızlarına, liderlik, takım ruhu ve kendisine özgüveni kazandırmak amacıyla her yaz düzenlenen yaz spor okulunda öğrencilere yönelik destekleyici bir program izlendiğini belirttiler.

Yaz okulunda öğrencilerin örnekleyebilecekleri, lider, doğru karakter özelliklerine sahip genç ve uzman eğitmenlerin bulunduğunu belirten Çözüm Masası yetkilileri, “Birlikte yarattığımız dinamik, huzurlu, coşkulu, sevgi dolu ve eğlenceli ortamlarda onlara kendilerini pek çok alanda geliştirme fırsatı sunarken, iyi dinleme, sempatik olma, kendini doğru ifade etme gibi özellikleri de kazandırmaya çalışmaktayız” dediler.

Yaz okulunda Basketbol, futbol, tenis, voleybol, jimnastik, yüzme ve zihinsel oyunların yanı sıra servis ve yemek olduğunu da belirten yetkililer, “Avcılar Belediyesi ile Aqua Marine işbirliği ile düzenlediğimiz Yaz okulumuzun öncelikli amacı, spor geçmişi ve fiziksel özellikleri nasıl olursa olsun, her çocuğumuzun ‘Gerçek sporcu’ özellikleri geliştirmesine yardımcı olmaktır” şeklinde konuştular.