BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sakarya'da kavgada silahlar çekildi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde iki grup arasında yaşanan pompalı ve silahlı sokak çatışması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, Tığcılar Mahallesi Kız Meslek Sokak'ta meydana gelen olayda sokak üzerinde yanında iki bayanla birlikte oturan Y.Ç. (43) isimli şahıs karşı komşularıyla tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine kavga çıktı. Kavga komşuların araya girmesiyle yatıştırıldı. Yaklaşık 10 dakika sonra Y.Ç. ve karşı komşusu yeniden kavga etmeye başladı.

Eve giderek silah alan Y.Ç. karşı komşusunun balkonuna doğru kuru sıkıda bozma tabancayla ateş etmeye başladı. Bunun üzerine A.M.M. (24) isimli şahıs da evden aldığı pompalı tüfekle karşılık verdi.

Daha sonra aşağıya inen A.M.M ve Y.Ç. ellerinde silahla kavga etmeye başladı. Şahıslar ellerinde birbirlerini iterek, zaman zaman da ateş ederek kavgayı sürdürdü. Komşularının ve aile fertlerinin araya girmesine rağmen kavgayı engelleyemediler.

Pompalı tüfeğinin fişeği bitmesi üzerine kaçmaya başlayan A.M.M'yi, Y.Ç. elindeki silahla ateş ederek evine kadar kovaladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri A.M.M., Y.Ç'yi ellerindeki silahla yakaladı. Olay sorası A.M.M., Y.Ç. S.Ş. ve M.M. isimli 4 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Silahlı kavgada 4 kişi darp sonucu hafif şekilde yaralanırken, yaşanan olaylar güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.