BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Korkunç iz annenin avuçlarında

Şımarıklık yaptı diye 6 yaşındaki kızını gözünü kırpmadan boğdu. Gözü dönen kadının cinnet hali öylesine büyüktü ki..

Abone ol

28 yaşındaki kadın 6 yaşındaki tek kızını iple boğarken çok sıktığı için avuçlarında ipin izlerinin kaldığı ortaya çıktı.

Eskişehir'de, şımarıklık yaptığı için 6 yaşındaki kızını iple boğarak öldürdükten sonra başına keserle vurduğu iddia edilen genç kadın tutuklandı.

ŞIMARIKLIK YAPTI DİYE

İddiaya göre olay, Batıkent Mahallesi Simav Sokağı 21 numaralı evde dün meydana geldi. Ev hanımı Şermin C. (28), tek evladı olan kızı Fatma C.'nin (6) şımarıklık yapması üzerine cinnet getirdi. Genç kadın, küçük kızının boğazına sarılıp uzun süre sıktı. Daha sonra iple kızını boğarak öldüren anne, başına da keserle vurdu.

KOCASINA "BENİ DOKTORA GÖTÜR" DEMİŞ

Vahşetin ardından polise gidip, "Çocuk öldü" diyen Şermin C. teslim oldu. Olay yerine giden polis ekipleri korkunç manzarayla karşılaştı. Psikolojik tedavi gören ve 2 ay önce bir mobilya atölyesinde işçi olarak çalışan kocasına, "Beni doktora götür" dediği öğrenilen genç kadın, polise verdiği ifadede, "Kızım şımarıklık yapıyordu. Bir anda sinir geldi. Bunun üzerine olayı gerçekleştirdim" dedi.

Küçük Fatma'nın bu sene ilköğretim 1. sınıfa gitmeye hazırlandığı ve ailesinin Avukat Mail Büyükerman İlköğretim Okulu'na kaydını yaptırdığı ortaya çıktı. Talihsiz kızın cenazesi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

AVUÇLARINDA İP İZİ

Kızını boğarken çok sıktığı ipin avuçlarında iz bıraktığı öğrenilen Şermin C., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Katil zanlısı genç anne, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.