BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu sözler Bitlis'te kavga çıkarır!

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, önceki başkanların oturdukları koltukları yıllardır boşuna işgal ettiklerini söyledi.

Abone ol

Yaklaşık 40 yıldır şehirde kanalizasyon ve içme suyu sorununun olduğunu belirten Başkan Alaydın, geçmişte Bitlis'te belediye başkanlığı yapan herkesin memleket için hiçbir şey yapmadıklarını ifade etti.

İller Bankası ile yapılan anlaşmada Kanalizasyon ve içme suyu proje ihalesi yapılacağını anlatan Alaydın "Ayrıca yapım ihalesini ise Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın bize sözü var, merkezi hükümet tarafından yapılacak. Yaklaşık bir yıl sonra bu ihaleler bitmiş olacak" diye konuştu.

Bitlis'te çöp konusunda yıllardır hiçbir çözüm üretilmediğini de anlatan Başkan Fehmi Alaydın, "Vatandaşlar yıllardır çöplerini gelişi güzel sokaklara ve derelere atıyorlar. Eğer belediye başkanı veya personeli bu konuda çözüm üretmese vatandaş da kendi bildiğini yapar. Birkaç ay sonra Bitlis Katı Atık Tesisi hizmete girdiği zaman şehirde ve ilçelerde çöp sorunun da kökünde halledilmiş olacak" diye konuştu.