BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  EKONOMİ

Atasaydan 4 yeni mağaza

Atasay Kuyumculuk, 1 haftada açtığı 4 yeni mağaza ile mağazalaşma atağına hız verdi.

Abone ol

Mağaza ağını her geçen gün güçlendiren Atasay Kuyumculuk,
Türkiye’nin çeşitli noktalarında 1 haftada açtığı 4 yeni mağaza ile mağazalaşma atağına hız verdi

Sektöre kazandırdığı yeniliklerle ilk’lere imza atan Atasay Kuyumculuk, Türk kuyumculuk sektöründe ilk kez uygulamaya başlattığı “mağazacılık” yatırımlarına hız verdi.

Türkiye’de ve dünyada elit zevke sahip ve seçici hanımları özgün tasarımlarla buluşturan Atasay Kuyumculuk, 21–28 Mayıs tarihleri arasında; İstanbul’da Galleria Alışveriş Merkezi’nde ve Fatih’te, İzmir’de Alsancak’ta ve Antalya’da Migros’ta olmak üzere 4 yeni mağaza daha açtı.

Atasay, mağaza ağına eklediği bu yeni mağazalarla kuyum sektöründe yine ilk’lere imza atıyor. İstanbul’un ilk alışveriş merkezi olan Galleria’da açılan ve Premium konseptle hazırlanmış mağazada özel müşterilere hizmet verilecek olan 2 adet özel servis odası bulunuyor. Kuyum sektöründe alışveriş merkezlerinde açılan en büyük mağaza özelliğine sahip olan “Atasay Galleria” mağazası toplam 150m² büyüklüğünde.

Atasay Kuyumculuk’un İstanbul Fatih’te açtığı 5 kata yayılan 250 m² büyüklüğündeki mağaza, kuyum sektöründe açılan ilk çok katlı perakende mağazası özelliğini taşıyor.

Atasay yurtiçinde ve yurtdışında 100 mağaza açacak
Atasay, markalaşmanın önemli unsurlarından biri olan franchising sistemine başladığı 2002 yılından bu yana, sistem paralelinde franchise sayısını sürekli artırıyor. Şirket, 2010 yılına kadar yurtiçinde 50, yurtdışında da 50 tane olmak üzere toplam 100 mağaza açmayı hedefliyor.

Atasay Kuyumculuk’un 2008 yılı sonuna kadar, New York, Milano, Tokyo, Moskova, Shanghai gibi dünya moda merkezlerinde “flagship” olarak adlandırılan 5 öncü-örnek mağaza açmayı planladıklarını bildiren Atasay Kuyumculuk Genel Müdürü Haldun Ulutürk, “Öncelikle dünyadaki belli başlı ticaret merkezlerinde başlayacak olan bu mağazalaşma atağımızı ardından dünyanın birçok noktasında açacağımız mağazalarımızla devam ettireceğiz. 2010 yılı sonuna kadar yurtdışında açacağımız kendi mağazalarımızın sayısı 50’ye ulaşacak” dedi.

21-28 Mayıs tarihleri arasında açılan mağazaların adresleri şu şekilde:
• Fatih: Fevzipasa Cad. No:43 Fatih/ İstanbul
• İzmir: Alsancak Talatpaşa blv. No:5/a-b-c Konak
• İstanbul: Galleria alışveriş merkezi Bakırkoy
• Antalya: Antalya Migros