BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Koluna saplanan demirle hastanede

Korkulukların üzerine düştü korku dolu saatler yaşandı. İlkokul öğrencisi demirle birlikte hastaneye kaldırıldı.

Abone ol

Adıyaman'da korkulukların üzerine düşünce demir çubuklardan biri koluna saplanan ilköğretim okulu öğrencisi, kolunu delen demir parçasıyla birlikte hastaneye kaldırıldı.

Kubilay İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencisi Hüda Nur Durdukoca, arkadaşlarıyla birlikte okuldan eve dönerken yol üstünde bulunan 100. Yıl Dinlenme Parkı duvarlarına çıkmak istedi. Duvara tırmanırken dengesini kaybeden küçük kız, parkın duvarında bulunan korkuluk demirlerinin üzerine düştü.

Demir çubuklardan biri küçük kızın sol koluna saplandı. Küçük kızın çığlıklarını duyan çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ve polis ekipleri, Hüda Nur'un kolunu demir çubuklardan kurtarmak istedi.

Kurtarma operasyonu vatandaşların ilkel yöntemleriyle başladı. Soğukkanlılığını koruyan küçük kızın kolunu kurtarmak için ilk olarak testereyledemir parçası kesilmek istendi, fakat başarılı olunamadı. Demir, vatandaşların evlerinden getirdiği aletlerle uzun uğraşlar sonucu kesildi. Küçük kız, daha sonra koluna saplı demir parçasıyla birlikte ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Demir parçası, burada yapılan operasyonla çıkartıldı.

Olaya tanık olan arkadaşları, Hüda Nur Durdukoca'nın okuldan eve dönerken parka girmek için duvara tırmandığını ve o esnada dengesini kaybederek düştüğünü ve demir çubuğun kolunun saplandığını söyledi.