BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.437,28
HABER /  SPOR

Aromadan spora destek

Spora destek çıkan Aroma Off-Road yarışlarına destek vermek üzere Aroma Off-Road Takımını oluşturdu.

Abone ol

Aroma, spora olan desteğini “Aroma Off-Road Takımı”yla sürdürüyor.  Geçen yıl motosiklet yarışlarına destek vermek üzere Aroma Yarış Takımını kuran Aroma, bu sene Aroma Yarış Takımının yanında Off-Road yarışlarına destek vermek üzere Aroma Off-Road Takımını oluşturdu.

4x4 araçlarla arazi şartlarında veya hazırlanmış engelli seyirci parkurlarında yapılan Off-Road yarışlarına Aroma Off-Road Takımı beş aracıyla katılıyor.

Türkiye Otomobil Federasyonu çatısı altında Off-Road Türkiye Şampiyonası olarak düzenlenen yedi yarıştan ilki 10-11 Şubat 2007 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşti.

Normal araçlarca aşılması zor olan engelleri geçmeye yönelik yarışları ve tüm yarışan araçları aynı anda görme olanağı sağlayan etapları ile ilgi çeken Off-Road yarışları “Aroma Etabı” ile start aldı.

İlk yarışta Aroma Off-Road Takımı pilotlarından Erkan Birinci Genel Klasmanda 1. olurken, Aroma Yarış Takımı pilotu Saim Tekin 3. oldu. 3 sınıfta 5 araçla yarışan Aroma Off-Takımı pilotları yarıştıkları sınıflarda da iyi sonuçlar elde etti. Erkan Birinci ve Müfit Çırpanlı 1. olurken, Saim Tekin 2., Selahattin Toper ise 3.oldu. ,

Çalışmalarına aralıksız devam eden Aroma Off-Road Takımı, 3-4 Mart 2007 tarihlerinde Ankara’da gerçekleşecek sezonun ikinci yarışında yine iyi sonuçlar almayı hedefliyor.