BIST 10.288
DOLAR 32,19
EURO 35,08
ALTIN 2.456,24
HABER /  GÜNCEL

Ümraniyede başkanlık koşusu

Bu yıl 3. sü düzenlenen Ümraniye Belediye Başkanlık Koşusu, yarışmacıların kıyasıya rekabetine sahne oldu.

Abone ol

Yarışma sonucunda dereceye girenler, yorgunluklarını aldıkları kupa ve ödüllerle attı. Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan 3. Belediye Başkanlık Koşusu, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Hekimbaşı’nda yarışma için düzenlenen törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra; İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Pek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ile öğrenci velileri katıldı. Minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde gerçekleştirilen yarışmalarda, dereceye giren öğrencilere ve takımlara madalya ve kupalar verildi. Yarışma sonunda 18 takım kupa, 18 öğrenci de dereceye girerek madalya almaya hak kazandı.

‘SPORA HEP DESTEK VERDİK’
Törende bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, belediye olarak ilçedeki spor faaliyetlerine her zaman destek olduklarını söyledi. Sporun sağlıklı bir yaşam için vazgeçilmez bir unsur olduğunun altını çizen Başkan Can, özellikle çocuklar ve gençlerin bu konuda bilinçli olması gerektiğini belirtti. Can, şunları söyledi: ‘Ümraniye Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk. İlçemizde faaliyet gösteren takımlara, okullarda bu alanda faaliyet gösteren oluşumlara ve ilçemizi dışarıda temsil eden sporculara birçok vesileyle destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Belediye olarak sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu müsabakalar da bunun bir örneğidir.’

Başkan Can’ın konuşmasının ardından dereceye girenlere ödüllerini Başkan Hasan Can, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Necmettin Pek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin ve belediye başkan yardımcıları verdi.