BIST 10.275
DOLAR 32,20
EURO 35,09
ALTIN 2.458,49
HABER /  GÜNCEL

Pahalı bir telekızın anıları

Yunan asıllı ABD'li eski bir telekız olan Dimitra Ekmektsis, yazdığı kitabın tanıtımı için İstanbul'a geldi.

Abone ol

Yunan asıllı ABD’li eski bir telekız olan Dimitra Ekmektsis, ‘Pahalı Bir Telekızın Anıları’ kitabının tanıtımı için İstanbul’a geldi. Ekmektsis ünlülerden oluşan müşterilerinden, gerçek mesleğini bilmeyen sevgililerine kadar hayatını ntvmsnbc'ye anlattı. Ekmektsis bir itirafta bulunuyor. Striptizciyken 10 yıl boyunca ‘Hilal’ adını kullanmış.

’ANNEM DUYARSA KALP KRİZİ GEÇİRİR’
Kitap yazarak bütün dünyaya deşifre ettiğiniz sırrı ailenizle paylaşamıyorsunuz. Bu bir çelişki değil mi?
Ailem yakında gerçeği anlayacak. Fakat beni anlayamayacaklar. Annem anlamayacak. Ona kalp krizi geçirecek diye söylemedim. Umarım ileride beni anlar ve artık iyi bir yazar olduğumu düşünür.

Kitabınızda ‘para için seks’ ile ‘zevk için seks’ arasında büyük bir fark olduğunu söylüyorsunuz.
Ben mi?

Evet. Bu farkı anlatabilir misiniz?
Bununla ilgili daha fazla yazmalıymışım. İnsanların buna dikkat edeceğini düşünmezdim. Biri geçici bir yakınlık. Bir kişiyle yakın olabilirsiniz ve biliyorsunuz ki bu bitecek. Çok iyi vakit geçirseniz bile -Aaron Sorkin mesela-, biliyorsunuz ki sonunda bitecek ve çok bağlanmamalısınız, mesafeyi korumalısınız ama yine de yakın olmalısınız.
Gerçek bir ilişkide diğer insana her şeyinizi veriyorsunuz. Ama erkekler bunu yapmıyor. Bu da erkeklerle ilgili başka bir kötü yan. O yüzden de onlar ikisi arasındaki farkı bilmiyor.

Kadınlar genellikle erkekleri anlayamamaktan şikayetçi. Bir telekız olarak siz normal bir kadından daha fazla erkek tanıyorsunuz. Erkekleri tanımak ve anlamak isteyenlere ne önerirsiniz?
Bence bir erkekle 20 sene kalıp onu çok iyi tanıyabilirsiniz. Ama tek bir erkekle 20 yıl ya da 20 erkekle 20 yıl... Arasında bir fark yok bence. Önemli olan ne kadar zaman geçirdiğiniz. Her insan farklı, her kadın farklı. Ama gerçek aynı, bir erkekle de 100 erkekle de aynı şeyleri öğrenirsiniz. Fark yok bence.

’SEKSİ, ARABALARI BİLDİĞİMİZ KADAR İYİ BİLMİYORUZ’
Sizce bir erkeği tanımak seksi daha mı iyi kılıyor?

Hayır. Önemli olan iletişim. Ama tanımak her zaman gerekli değil çünkü bazen insanlar yabancılarla da seks yapmak istiyor. Seksin herkes için aynı kuralları yok. Seksi, arabaları ve uçakları bildiğimiz kadar iyi bilmiyoruz. Mesela bir erkek bir kadınla tanışıyor. Erkek o kadınla seks yapmak için ona yalan söylemez mi?

Amerika’da çoğunlukla erkekler yalan söylüyor. Kız arkadaşlarının olmadıklarını söylüyorlar çünkü seks yapmak istiyorlar. Ama aslında evliler ya da kız arkadaşları var. Ama yalnızmış gibi davranıyorlar. Birlikte olacağınız kişinin bir yönünü sevmelisiniz. Bir telekız olarak mesela erkeklerin bir şeyini sevmeye çalışırdım. Eğer bir erkekten hoşlanmazsam onun sevilecek bir yanını bulmaya çalışırdım. Her zaman sevilecek bir yanları vardır. Saddam Hüseyin’in bile. Mesela Amerika’da pazarlamada size sadece bir şey satın demezler. Yapmanız gereken şey parasını almak istediğiniz kişinin bir şeyini beğenmek. Yoksa iki taraf için de iyi olmaz. İyi seks için de birlikte olacağınız kişinin mutlaka bir şeyini sevmelisiniz. Kocalarını sevmeyen birçok insan var ve o yüzden çok kötü seks hayatları var.

“Biz kadınlar da bir elbise satın alır gibi erkeklerden seks satın alana kadar asla onlarla eşit olamayacağımızı anladım” diyorsunuz kitabınızda. Siz hiç parayla seks satın aldınız mı?
Hayır ama eğer çok param olsaydı yapardım. Güç dengeleri böyle giderse ancak 2 bin yıl içerisinde kadınlar parayla seks satın alabilir. Yine de Las Vegas’ta kadınlar için bir genelev açıldığını söyleyeyim. Burada müşteriler erkekler değil, kadın. Kadınların seks satın alabileceği tek yer şimdilik burası.