BIST 10.221
DOLAR 32,22
EURO 35,14
ALTIN 2.474,10
HABER /  GÜNCEL

Parka fitness aletleri

Bayrampaşa Belediyesi ilçesinde bulunan parklara fıtness aletleri yerleştirerek halkı spor yapmaya yönlendirdi.

Abone ol

Bayrampaşa Belediyesi ilçesinde bulunan parklara fıtness aletleri yerleştirerek halkın rahat ve keyifli spor yapmalarına imkan sağlıyor…

Sağlıklı yaşam için sporun öneminin büyük olduğu bilinciyle; kimileri spor salonlarında, kimileri ise buldukları uygun yerlerde yürüyüş veya koşu yaparken, parklarda oluşturulan açık hava fıtness alanlarına halk yoğun ilgi gösteriyor.

Sabahın erken saatlerinde spor yapmak için sokağa çıkan halk, parklarda bulunan koşu parkurlarına yerleştirilen fıtness aletleri ile egzersizlerini yaparken hem yeşillikler içerisinde temiz havada spor yapma keyfini yaşıyor, hem de spor salonlarına verecekleri para ceplerinde kalıyor.

Bir fitness salonunda var olan tüm spor aletlerinin yer aldığı fıtness alanlarında; bel esnetme, barfiks-çekiş, bacak esnetme-çalıştırma, kol esnetme-çalıştırma, bacak İtme-güçlendirme, İç ve dış bacak güçlendirme, mide ve karın kasları güçlendirme, bisiklet, uzay yürüyüş, koşu bandı, twist ve step aletleri bulunuyor.

İlk kez Bayrampaşa Şehir Parkında uygulamaya başlanan fıtness alanları oluşturma projesi, gördüğü yoğun ilgiden dolayı Sabri Akpınar Parkı ve Fatih Parkı içerisinde de oluşturuldu. Kocatepe Mahallesi Mehmet Akif Parkı içerisinde de uygulamaya alınacak proje kısa zamanda Bayrampaşa ilçesinde spor alanları oluşturmaya uygun olan diğer parklara da yerleştirilecek.