BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,86
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL

Kartalda romantizm rüzgarı

Kartal Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, gündüz karanfil dağıttı. Akşam da Kartal'lı sevenleriyle buluşturdu.

Abone ol

Kartal Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, gündüz karanfil dağıtırken, akşam da Türk Pop Müziği’nin sevilen ikilisi Eda-Metin ÖZÜLKÜ çiftini Kartal’lı sevenleriyle buluşturdu..

Kartal Belediyesi, bu yıl da Sevgililer Gününü unutmadı ve gündüz Kartal’ın merkezinde halka karanfil dağıtırken, akşam da romantik şarkıların beste ve yorumcusu Eda-Metin ÖZÜLKÜ çiftinin muhteşem konserine ev sahipliği yaptı.

Belediyenin, Ankara Caddesi’nde kurduğu standda; genci, yaşlısı, evlisi, bekarı gözetilmeksizin görevliler tarafından 2500 karanfil dağıtılarak halka sevginin anlamı ve değeriyle ilgili başkanın mesajları iletildi. Halkın da büyük ilgi gösterdiği karanfil dağıtımında bu anlamlı çalışma için başkana teşekkür edildi. Aynı günün akşamında, Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde müzik piyasasına yaklaşık 600 şarkı kazandıran ve romantik şarkıların mimarları olarak bilinen Eda-Metin ÖZÜLKÜ çiftinin romantizm ağırlıklı konseri düzenlendi. Halka açık ve ücretsiz konsere Kartallı gençler, müzikseverler ve sevgililer yoğun ilgi gösterdiler. Konserin ilk bölümünde arka arkaya kendi eserlerinden “Aramadın Aylardır, Seninle Olmak Var ya, Unutulmuş muydum?” gibi çok sayıda romantik şarkıyı ustalıkla seslendiren ünlü ikili, verilen arada “Bu anlamlı gecede böyle bir başarılı organizasyona imza atan Kartal Belediyesi’ne ve başkan Arif DAĞLAR’a ikimiz adına teşekkür ediyorum. Her gününüz, Sevgililer Günü tadında geçsin, herkes birbirine sevgiyle baksın” dediği sırada eşi Eda ÖZÜLKÜ’ye seslenerek “Edacığım, konuşurken gözlerimin içine öyle bir bakıyorsun ki, bundan 19 yıl öncesini hatırladım şu an!” dediğinde salon birden bire alkışlardan çınladı.

Ardından sahneye davet edilen başkan Arif DAĞLAR da, sevgiye sahip çıkmak, sevgide cömert olmak, sevgiyi ifade etmekte geç kalınmaması konusunda bir konuşma yaptıktan sonra “Eda-Metin çiftini Kartal’da böyle anlamlı bir gecede sizlerle buluşturmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. 19 yıllık beraberliklerinin bir ömür boyu, ilk günkü tazeliğini koruyarak devamını diliyorum. Sizler de, sevginize sahip çıkın, sevginin değerini ve gücünü unutmayın. Her şey sevmekle başlar, öyle devam eder, sevgiyle her engel kolayca aşılır” dedi. Başkan konuşmasının sonunda ikiliye iki buket sundu. Konser, çiftin birlikte seslendirdikleri “Arkadaş, Dağlar Dağlar, Sessiz Gemi, Resimdeki Gözyaşları, Ah İstanbul, Sevdim Seni, Şaşkın, Değer mi?, Hey Onbeşli” gibi pop müziğinin sevilen şarkılarının yanı sıra bazı hareketli türkülerle son bulurken, salon çıkışında seyircilere karanfil dağıtıldı.