BIST 10.272
DOLAR 32,26
EURO 34,68
ALTIN 2.403,74
HABER /  MEDYA

Arınç'ın o sözleri twitter'ı fena salladı

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç konuştu, twitter karıştı. Arınç'ın sözlerine en ağır eleştiri ise Hilal Kaplan'dan geldi. Kaplan, Arınç'ı Manisalı Lawrence olarak ilan etti, "siyasi cenaze" yakıştırması yaptı.

Abone ol

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın, bazı köşe yazarlarını işaret ederek söylediği sert sözler twitter'ı salladı. Hilal Kaplan, Arınç için Manisalı Lawrance yakıştırması yaparken, Abdurrahim Boynukalın ise isim vermeden Arınç'ı Erdoğan'a ihanet etmekle suçladı.

Bülent Arınç'ın çözüm süreciyle ilgili sözleri ve Dolmabahçe mutabakatı Erdoğan'ın bilgisi dahilinde gerçekleşti iddiaları ortalığı karıştırdı. CNN Türk'te Taha Akyol'un sorularını cevaplayan Arınç, hükümete yakın bazı gazetelerdeki bazı kadın yazarlar için de "troliçe" yakıştırması yaptı. 

"İŞTE ASIL TROL, MANİSALI LAWRANCE"

Arınç'ın sözlerine ilk tepki gazete Hilal Kaplan'dan geldi. Arınç'ın Fuat Avni ile fotoğrafını twitter adresinden paylaşan Kaplan, "trolün hası" notu paylaştı. 

BOYNUKALIN: SIRTINI DÖNENLERDEN...

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Arınç'ın canlı yayını sırasında twitter adresinden ilginç bir paylaşım yaptı. İşte Hilal Kaplan'ın da paylaştığı o not;

Fatih Tezcan ‏@fatihtezcan
Bülent Arınç, Abdullah Gül'ün sinesinde sakladıklarını söylüyor. Daha açıkçası Gül, Erdoğan'ı Arınç'ın ihanetiyle yıpratmak istiyor.