BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.431,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Arabanın içinde diri diri yandılar

Bursa'da, akrabalarının düğününden dönerken seyir halinde alev alan otomobilin şarampole uçması sonucu 5 kişinin yaşımını yitirdi.

Abone ol

Düğün sahiplerinin tahsis ettiği otobüs yerine otomobille evine dönmeyi tercih eden anne ve kızı, yan yana ölüme gitti.

Bu sene ikinci sınıfa geçen ilköğretim öğrencisi Mustafa Dündar ve yanında oturan annesi Ayşe Dündar'ın araç içerisinden cesetleri çıkartıldı. Ablasının düğününü görmek için Bandırma'ya giden ilköğretim öğrencisi İbrahim Ulutaş kazada can verirken, ehliyetini 8 ay önce alan sürücü ağır yaralı olarak yoğun bakımda.

Edinilen bilgiye göre olay, Bursa Bandırma yolu 80. kilometrede meydana geldi. Saat 15.00 sıralarında Büyükorhan'ın Yenice Köyü'ndeki akrabalarının kına gecesine katıldıktan sonra akrabalarının Bandırma'daki düğününe giden Ramazan Dündar (40) yönetimindeki 16 NS 857 plakalı otomobil, seyir halindeyken alev almaya başladı. 8 ay önce ehliyet alan Ramazan Dündar, direksiyon hakimiyetin kaybederek bariyerlere çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı.

Şarampole yuvarlanmadan önce Ramazan Dündar kendisini araçtan son anda atarak hayatta kalmayı başarırken, otomobil içerisinde bulunan Ayşe Dündar (40), Mustafa Dündar (8) İbrahim Ulutaş (10), Havva Demiraslan (50) ve Şeyma Demiraslan (20) feci şekilde yanarak yaşamını yitirdi. Araçtan kendisini son anda atmasına rağmen yanmaya başlayan sürücü ramazan Dündar'a yoldan geçen vatandaşlar müdahale ederek tamamen yanamsına engel oldu.

ANNE VE KIZI ÖLÜME GİTTİ

Araç içerisinde yanyana oturan anne Havva Demiraslan ve 2 sene önce mezun olan Bandırma İmam Hatip Okulu mezunu 20 yaşındaki kızı Şeyma Demiraslan, araç içerisinde cayır cayır yanarak yaşamını yitirdi. Büyükorhan ilçesindeki düğün sahiplerinin tahsis ettiği otobüs yerine rahat bir yolculuk yapmak için Ramazan Dündar'a ait aracı tercih eden anne ve kız beraber ölüme gitti. Karısını ve kızını otomobille Bandırma'ya gönderen baba Halil Demiraslan, olayı duyunca adeta yıkıldı.

8 YAŞINDAKİ ÇOCUK DİRİ DİRİ YANDI

Öğle saatlerinde Büyükorhan'dan yola çıkan araçta bulunan anne Ayşe Dündar ve Bandırma Ticaret Odası İlköğretim Okulu'nda 2. sınıf öğrencisi Mustafa Dündar da yanan araçtan sağ çıkamadı. Kına gecesi öncesi doyasıya eğlendikten sonra düğüne giderek akrabalarının sevincine ortak olmak isteyen anne ve oğula trafik canavarı izin vermedi.

ABLASININ DÜĞÜNÜNÜ GÖREMEDİ

Düğün için tahsis edilen otobosün dolması sebebiyle Ramazan Dündar'a ait otomobille düğüne giden gelinin 10 yaşındaki kardeşi İbrahim Ulutaş, ablasının düğününe katılamadı. Dünyaevine giren ablasının kına gecesine katıldıktan sonra düğününü sabırsızlıkla bekleyen İbrahim Ulutaş'ın yanmış bedeni araçtan çıkartıldı.

BABANIN DURUMU AĞIR

Bandırma'da bir gıda firmasında işçi olarak çalışan sürücü Ramazan Dündar, cayır cayır yanan araçtan son anda atlayarak kurtulmasına rağmen vücudunun büyük bir bölümü yandı. Yoldan geçen araç sürücülerinin yangın tüpleri yardımıyla tamamen yanmaktan kurtarılan sürücü, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım bölümünde tedavi altında olduğu bildirildi.

Bursa Adli Tıp Kurumu'nda savcının yaptığı otopsi sonrasında cesedler, Büyükşehir Belediyesi'ne ait morga kaldırıldı.