BIST 10.001
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.429,34
HABER /  SPOR

Anelkayı bağlasan durmaz

Fenerbahçe camiasını usandıran Anelka, İngiltere’ye gitmek istediğini söyledi.

Abone ol

Zico"nun da tepesini attıran Anelka, Türkiye"deki futbolun kendisine keyif vermediğini, bu yüzden İngiltere"ye gitmek istediğini söyledi. Defterden silindi Türkiye"ye geldiği ilk günlerde olumlu bir tablo çizerken, daha sonra mızmızlanmaya başlayan ve sürekli ayrılma haberleriyle gündeme gelen, Fransız basınına bu yönde yaptığı açıklamaları İstanbul"a dönünce yalanlayan, ancak sezon başında artık kartlarını açık açık oynamaya başlayıp, teknik direktör Zico"ya, “Fenerbahçe"den ayrılmak istiyorum'' diyen Anelka, sonunda Brezilyalı hocanın tepesini attırdı.

Zico, Fransız oyuncuyu tamamen defterden sildi. 18"e alınmayacak Herşeye karşın oyuncusuna sahip çıkan ve Kiev maçı öncesi idmanlarda çalışıp, “Oynamak istiyorum'' dediği için kendisine 11"de forma veren tecrübeli hoca, Gençlerbirliği müsabakası öncesi idmanlara çıkmayıp, bilinen taktiğine başvurunca Anelka"yı bundan sonra kesinlikle 18"e bile almama kararına vardı.

Fransız yıldızın, gönderilme süresi uzasa da, Zico"nun kararı değişmeyecek. Bu arada Nicolas Anelka, niye ayrılmak istediğini ilginç sözlerle anlattı. "Verimli olurum" Ülkemizde oynanan futbolun kendisine keyif vermediğini söyleyen Anelka, “Oysa ben, futbol oynarken zevk almalıyım. Bana en uygun ortam ise İngiltere"de var. Bu yüzden oraya gitmek istiyorum. İtalya veya İspanya"dan teklif gelse bile, gitmeyi düşünmüyorum. İngiltere"de daha verimli olacağımı biliyorum'' dedi. Bu arada Başkan Aziz Yıldırım"ın, gelen teklifleri değerlendirip, yıldız oyuncuyu, en uygun şartlarda satacağı öğrenildi.