BIST 10.026
DOLAR 32,38
EURO 34,73
ALTIN 2.430,98
HABER /  SPOR

Ricardinhonun özellikleri

Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı oyuncular, yeni transfer Ricardinho'yu anlattı.

Abone ol

2002 ve 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın formasını giyen Ricardinho'yu renklerine bağlayan Beşiktaş'ta taraftar mutluluktan uçuyor. Beklenen bomba transferin gerçekleşmesi üzerine büyük sevinç yaşayan Siyah-Beyazlı taraftarlar BJK Store ürünlerine ve kombinelere hücum etti. 30 yaşındaki yıldız oyuncunun forması henüz satışa çıkmamasına karşın Beşiktaşlı futbolseverler 20 numaralı Ricardinho formalarını satın almaya başladı. Formaların yanı sıra farklı ürünlere de talep büyük...

Yüzler gülüyor


Beşiktaşlı yetkililerin yüzünü güldüren bir başka hareketlilik de kombine bilet satışlarında yaşanıyor. Geçen sezon 10 bini aşmayan kombine bilet satışları Delgado, Nobre ve Burak gibi transferlerin ardından Ricardinho'nun da alınmasıyla birlikte 17 bini buldu. Yönetimin hedefleri arasında eylül ayına kadar 20 bin kombinenin üzerine çıkmak bulunuyor. Bu arada Ricardinho'nun yarın ya da en geç çarşamba günü İstanbul'da olacağı açıklandı. Sambacı ilk kez İzmir'de oynanacak Denizli maçında yeni takımının formasını giyecek.


Sambacılar yorumluyor


Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı oyuncular Kleberson, Bobo ve Nobre yeni transfer olan vatandaşları Ricardinho'yu yere göğe sığdıramadı. İşte, Sambacılar'ın gözüyle yeni Kartal.


Bobo


Bu oyuncuların hayali ile büyüdüm, futbol oynadım. Kleberson'dan sonra Ricardinho ile oynamak heyecan verici. Orta sahadan forvete artık çok rahat top geçecek. Ricardinho orta sahadaki etkinliği nedeniyle milli takıma seçildi. Fenerbahçeli Alex onun hep yedeği oldu. Düşünün, Alex de benzer işleri yapıyor ama Ricardinho çok daha farklı. Daha heyecan verici. Anlatmak güç. Nasıl olsa hafta sonundan itibaren herkes görecek! Biraz merak etmekte fayda var...


Nobre


Artık hepimiz medya karşısında ikinci plandayız! Ricardinho çok renkli bir kişilik. Onun gözünde gizli saklı yoktur. Ne sorarsan herşeyi olduğu gibi anlatır. Birçok kişiye ters gelse de, olay konuşmalar yapar. Bu yönünü Sergen'e benzetiyorum. Topla buluştuğu an oyunun hakimi olur. Bize çok güç verecektir.


Kleberson


Kendisini milli takımdan ve oynadığı takımdan tanıyorum. İsmini duyduğumda çok mutlu oldum. Kalitesini milli takımlardaki performansı ile gösterdi. O her açıdan farklı kişiliği olan bir oyuncu. Tepkileri değişik. Mesela galip gelinen maçtan sonra ağlar, kaybedilen maçın ardından kahkaha atar... Futbol, onun için hayat felsefesi.

Kaynak: Fanatik