BIST 10.000
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.429,31
HABER /  SPOR

Fenerbahçeye Lugano müjdesi

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Uruguaylı savunma oyuncusu, cuma günü Türkiye'de.

Abone ol

 Lugano'nun, Dinamo Kiev ile oynanacak rövanş maçında forma giymesi için UEFA'ya yapılan başvurunun cevabı ise salı günü gelecek.
Fenerbahçe yeni transferi Lugano'yu cuma günü İstanbul'a getiriyor. Sarı - lacivertliler, anlaşmaya vardığı Uruguaylı savunma oyuncusunun transferine Sao Paulo'nun Liberdatores Kupası maçları nedeniyle son noktayı koyamamıştı.


16 Ağustos çarşamba günü final maçına çıktıktan sonra Sao Paulo ile yollarını ayıracak olan Lugano, ardından rotayı Türkiye'ye çevirecek.


Uruguaylı oyuncunun ailesinin hemen İstanbul'a gitme konusunda bir süre direndiği ancak Fenerbahçe yönetiminin de araya girmesi üzerine sorunun çözüldüğü öğrenildi.


Lugano'yu, Dinamo Kiev ile oynanacak rövanş maçında oynatabilmek için UEFA'dan özel izin isteyen Fenerbahçe Kulübü'ne salı günü yanıt geleceği bildirildi. Uruguaylı oyuncunun vize alması halinde takımı tanımak için hafta sonu oynanacak Rizespor maçında forma giyebileceği de ifade edildi.


Sıra Oliviera'ya geldi
Sarı - lacivertli yönetim, Ricardo Oliviera'nın transferinde de son noktaya geldi. Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyen Brezilyalı golcü ile her konuda anlaşıldığı, kulübü Real Betis ile bonservis pazarlıklarının ise sürdüğü bildirildi. Bu sezon forvet hattında sıkıntı yaşayan İspanyollar'ın, Oliviera'nın transferinde zorluk çıkardığı ve fiyatı sürekli yukarı çekmeye çalıştığı belirtildi. En geç çarşamba günü transferin netlik kazanacağı, olumsuz bir gelişme halinde diğer alternatifler üzerinde durulacağı ifade edildi.