BIST 9.539
DOLAR 32,45
EURO 34,50
ALTIN 2.469,40
HABER /  GÜNCEL

Aman bu burçlardan hemen kaçın! İşte iki yüzlülükte usta olan burçlar

Dürüst insanların yanı sıra dünyada yalan söyleyen insanlar da oldukça fazladır. Yalan söylemeyi ve iki yüzlü olmayı hayatın bir parçası yapan ve alışkanlık haline getiren insanlar mutlaka etrafımızda vardır. Peki 12 burç içinde yalan söylemeye en meyilli yani iki yüzlü ilk 3 burç hangisi biliyor musunuz?

Abone ol

Evet biliyoruz çevrenizde size yalan söylemeyen, dürüst insanlar çoğunlukta, fakat yalandan beslenen ve bu durumu alışkanlık haline getirmiş yani iki yüzlü birçok insan da var. Peki durumu kurtarmak için daha çok yalan söylemeye meyilli  iki yüzlü olan burçlar hangisi dersiniz? İşte iki yüzlü olan 3 burç...

İkizler gerçekten yalancı mı?

Boş vaatleri vermekten çok hoşlanan İkizler burcu hafiften yalancı. İnsanlar onların sözlerini çok ciddiye almamalı. Akıllarına geldikleri gibi konuşurlar.

KOVA: Duygusal Kovaların bir dediği diğerini tutmaz. Bu da onları otomatik olarak yalancı yapar. Duyguları söz konusu olduğunda denge ve tutarlılık kalmaz.

BALIK: Histerik ve sözlerine güvenmemeniz gereken Balıklarla yaşamak zordur. Dünyayı kendi etraflarında döndürürler. İşin aslı ise asla onların yorumladığı gibi değildir.

En büyük iki yüzlüler mi?

İkizler burcundakiler, görüp görebileceğiniz en büyük yalancılardır. Gerçeği göz açıp kapayıncaya kadar kendi çıkarları doğrultusunda değiştirebilirler. Kendilerini sosyal ortamlarda popüler olmak amacıyla her kişiye ve duruma ayak uydurmak zorunda hissederler. Kötü bir imaja sahip olmadıkları gibi çevrelerindeki kişiler onların birer yalancı olduğunun da farkında olmazlar. İşte bu da onları çok daha iyi bir yalancı yapar…

Kova burcu yalan söylemekte o kadar iyi ki.. 

Konu kova burçları olduğunda en manipülatif ve aldatıcı burçlar rakipsiz birinciliğe sahiptir. Ancak yalan söylemekte o kadar iyidirler ki gerçekle kurguyu ayırt etmek bir süre sonra oldukça zorlaşabilir. Yalanlarını katmanlı bir şekilde ve detaylandırarak anlattıklarından dolayı insanları da daha kolay inandırabilirler. Her an her konuda yalan söyleyebilecek kova burçlarına karşı sürekli tetikte olmanız gerekmektedir.

Yalan konusunda doğuştan yetenekli

En iyi yalancılar arasında balık burçları doğuştan yeteneklidir. Bu burçtaki kişilerin iyi yalan söyleyebilmesi, kendilerinin de söyledikleri yalana inanmalarından kaynaklanmaktadır. İstediklerini elde etmek adına her türlü koşulda her tipte yalanı söyleyebilecek balık burçları, aynı zamanda güçlü sezgilere de sahiptir. Bu sayede karşılarındaki insanı hızlı ve iyi şekilde analiz edip onlara duymak istedikleri şeyleri söyleyerek kolayca manipüle ederler.