BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aliağa'da sosyal markete ilgi büyük

Aliağa Belediyesi’nin kullanılabilecek durumdaki eşya, araç, gereç ve kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırması açtığı Sosyal Market vatandaşı sevindiriyor.

Abone ol

Aliağa Belediyesi’nin kullanılabilecek durumdaki ev eşyası araç, gereç ve kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırması için tam bir yıl önce açtığı Sosyal Market sevindirmeye devam ediyor.

Bir yıllık süreçte 1018 kişi ve kurumdan gelen yardımlar sayesinde 1242 aileye çeşitli yardımlar yapılarak ihtiyaçları karşılandı. Kıyafet, ayakkabı gibi günlük ihtiyaçların yanında 130 aileye ve 208 üniversite öğrencisine de çeşitli ev eşyası yardımı yapıldı. Ayrıca Sosyal Market’ten 17 aile sünnet kıyafeti 20 kişi de gelinlik ve nişanlık kullandı.

Sosyal Market 1 yaşında

Duyarlı tüm yurttaşlara ve kurumlara teşekkür eden Başkan Oğuz; “Gönül isterdi ki yurttaşlarımızdan hiç kimsenin bu tür yardıma ve desteğe ihtiyacı olmasın. Ancak ülkenin durumu ve şartları ortada. Bundan tam bir yıl önce ihtiyacı olmayandan ihtiyacı olana köprü olması amacıyla hizmete açtığımız Soysal Marketimiz bir nebze olsun ülkemizin sosyal yarasına çözüm oluyor. İhtiyaç sahibi olanların hemen hemen tamamına yardımcı oluyoruz. Duyarlı tüm kişi ve kurumlara teşekkür ederim. Aliağalı yurttaşlarımızın duyarlığı bizleri çok sevindiriyor.” dedi.

Alo Sosyal Market: 617 21 09

Sosyal Market yetkilileri Aliağa Belediyesi Sosyal Marketine yardımda bulunmak isteyen ve bilgi almak isteyen vatandaşların 6172109 numaralı Alo Sosyal Market hattına ulaşmalarını ve özellikle 5–13 yaş arası çocuk kıyafeti ve ayakkabısı konusunda zaman zaman sıkıntı yaşadıklarını bu konuda destek beklediklerini belirttiler.