BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,95
ALTIN 2.447,53
HABER /  GÜNCEL

Ali Koç tabutu bırakamadı Ömer Koç o an dağıldı

Mustafa Koç'un cenaze töreninde kardeşleri Ali Koç ve Ömer Koç yıkıldı. Ali Koç ağabeyinin tabutunu bir an bile bırakmazken Ömer Koç ise helallik anında dağıldı.

Abone ol

Mustafa Koç'un cenazesinde Koç ailesi metanetli ve şatafattan uzak bir tutum sergilemeye dikkat ettiler. Başsağlığı dileklerinin kabul edildiği taziye çadırında anneleri Çiğdem Simavi en başta yer alırken onun yanında Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç ile kızları saf tuttu. Rahmi Koç ile Ömer ve Ali Koç da babalarının yanında sıralandı.

Mustafa Koç'un cenaze töreni sırasında Ali Koç bir an bile tabuttan ayrılmadı. Koç Holding'de düzenlenen törende Mustafa Koç'un tabutunu omuzlayan Ali Koç oldu.

Cenaze Marmara Üniversitesi Tatbikat Camii'ne getirilirken de Ali Koç yine tabutu omuzlamıştı.

Cenaze töreni sırasında cemaat saf tutarken Ali Koç gidip gelip ağabeyinin tabutuna dokundu onu okşadı. Tabutun başından bir an bile ayrılamayan Ali Koç, objektiflere böyle yansıdı.

Cenaze camiden ayrılırken tabutun sağ kısmında yine Ali Koç vardı. Arabaya kadar da kimseyle yerini değişmeyen Ali Koç, merdivenlerdeki zorluğa ve kalabalığa rağmen ağebeyinin tabutunu bir an bile bırakmadı.

Zircirlikuyu Mezarlığına varıldığında da Ali Koç ağabeyi Mustafa Koç'un tabutunu omuzlamıştı. Onu ilk andan son istiratgahına kadar omuzlarında taşıdı.

ÖMER KOÇ METANETLİ HALİ O AN DAĞILDI

Mustafa Koç'un cenaze töreninde kardeşi Ömer Koç taziye çadırında ön plandaydı. Londra'da yaşayan Ömer Koç babası ile yanyana taziye dileklerini kabul etti.

Mustafa Koç'un resmi ve ismiyle tasarlanan atkıyı boynunda taşıyan Ömer Koç, metanetli tavrını cenaze namazı sırasında kaybetti. Hoca helallik istediği anda Ömer Koç 'un gözlerinden yaşlar süzüldü.

MUSTAFA KOÇ 'UN ANNESİ ÇİĞDEM SİMAVİ

Mustafa Koç'un annesi Çiğdem Simavi cenaze töreninde taziyeleri gelini Caroline Koç'un yanında durarak kabul etti. Çiğdem Simavi oğlunun ölüm haberini aldığı günden beri Amerikan Hastanesi'nden ayrılamamıştı. Çiğdem Simavi de cenazede boynuna Mustafa Koç'un adı ve resminin olduğu atkıyı takmıştı.

CAROLİNE KOÇ VE MUSTAFA KOÇ'UN KIZLARI

Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç ve kızları Aslı ile Aylin taziye çadırında acılı yüzleri ile objektiflere yansıdılar. Caroline Koç 'un bir yanında Çiğdem Simavi yer alırken diğer yanında Ömer Koç bulundu.

MUSTAFA KOÇ CENAZE NAMAZI

Mustafa Koç'un cenaze namazında ön sırada saf tutanlar Ali Koç, Recep Tayyip Erdoğan, Rahmi Koç, Ahmet Davutoğlu ve Ömer Koç oldu. Tatbikat Camisinin imamı Mustafa Koç'un her ramazan bu camide iftar verdiğini anlattı. Camiye özel önem ve ilgi gösteren Mustafa Koç o iftarlara da mutlaka katılırmış.

DEDESİNİN YANINA DEFNEDİLDİ

Mustafa Koç ismini taşıdığı dedesi Vehbi Koç'un yanında kazılan mezara defnedildi. Mezarlıkta Koç ailesi tarafından çadırlar kurulmuş ve ısıtıcılarla cenazeye katılanların üşümemesi için önlem alınmıştı. Özel güvenlik görevlileri defin kısmına sadece aile bireylerini aldılar. Son veda Koç ailesine özel olurken medyada o andan uzak tutuldu.