BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Koç'un kızları ve karısı onun ardından...

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Mustafa Koç'un kızları Esra, Aylin Koç ve eşi Caroline Koç'un çiçekleri tabutun yanına konuldu.

Abone ol

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç Zincirlikuyu Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede en dikkat çekene anlardan biri de Koç’un tabutunun yanında eşi, çocukları, ailesi ve Koç topluluğunun adlarının yazıldığı çiçeklerin konulması oldu.

Üsküdar Nakkaştepe’deki Koç Holding Genel Müdürlük binasında düzenlenen törenin ardından Mustafa Koç’un cenazesi son yolcuğuna uğurlanacağı camiye kardeşi Ali Koç ve sevenlerinin omuzları üzerinde getirildi.


Mustafa Koç'un cenazesi için ailesi çelenk istememişti. Cenazede sadece eşi Caroline ve kızları ile Koç ailesinin çiçekleri vardı. O çiçeklerde tabutunun üstüne konulmuştu.

Caroline Koç ve kızları Esra ile Aylin babalarına beyaz çiçeklerle veda etmeyi tercih etmişlerdi. Mustafa Koç'un tabutunun baş kısmında da fanatiği olduğu Fenerbahçe'nin bayrağı yer alıyordu. Mustafa Koç için seçilen cenaze arabası ise bembeyazdı.

Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç cenaze törenine özel atkıyla katılmıştı. Atkıda Mustafa Koç'un resmi yer alıyordu. Mustafa Koç'un kardeşleri Ali ile Ömer Koç da o atkıdan takmıştı. Caroline Koç'un hemen yanında ise kızları Aylin ve Aslı babaları için gelen taziyeleri kabul ettiler. Koç'un kızlarının boynunda da o atkıdan vardı.