BIST 9.048
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,97
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Al Hilal'in Belhanda için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı

Suudi Arabistan kulübü Al Hilal, Younes Belhanda'nın transferinde ısrarcı ve Galatasaray'a 5 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır.

Abone ol

Galatasaraylı futbolcu Belhanda için Suudi Arabistan iddiaları yeniden gündeme geldi. Al Hilal'ın, Faslı yıldız için ısrarcı olduğu ve bonservis konusunda kesenin ağzını açacağı iddia edildi. 

5 milyon euro
Fas basınındaki haberlere göre, Al Hilal kulübü Galatasaray'ın beklentileri doğrultusunda bir teklif yapmaya hazır. Suudi Arabistan kulübünün Belhanda'nın transferi için Galatasaray'a 5 milyon euro ödemeye, oyuncuya ise yıllık 3.3 milyon euro maaş teklifine hazır olduğu kaydedildi. 

Yönetim sıcak bakıyor
Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Belhanda için 5 milyon euro teklif edilmesi halinde sarı kırmızılı yönetimin bu öneriye sıcak bakacağı öğrenildi. Ülke basını önümüzdeki günlerde somut adımlar atılacağını yazdı. 

15 maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı
Belhanda bu sezon Galatasaray formasıyla ligde oynadığı 15 maçta 3 gol attı ve 1 asist yaptı. Belhanda tüm kulvarlarda ise 25 maçta 5 gol, 2 asistlik performans sergiledi.