BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.412,47
HABER /  SPOR

Akıllı işaretler yeşil sahada

Futbol takımları, sezon bitmeden 1 hafta RTÜK tarafından hazırlanan pankartla sahaya çıkacak...

Abone ol

Turkcell Super Lig'de top koşturan, başta dört büyükler olmak üzere tüm futbol takımları, sezon bitmeden 1 hafta Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından hazırlanan ''Akıllı İşaretler Çocukları Düşünür'' yazılı pankartla sahaya çıkacak.

RTÜK Başkanı Zahid Akman, AA muhabirinin sorularını yanıtlarken, akıllı işaretler konusuna büyük önem verdiklerini ve toplumda bu konuda duyarlılık yaratılmasını amaçladıklarını söyledi.

Turkcell Süper Lig'deki takımların bu sezon bitmeden bir hafta sahaya çıkarken sembol işaretlerle ilgili pankart taşıyacaklarını belirten Akman, ''Tüm birinci lig maçlarına çıkarken futbolcularımız bizim 'akıllı işaretler çocukları düşünür' yazılı pankartımızı taşıyacak. Bu önümüzdeki 4-5 hafta içinde olabilir'' dedi.

''Dört büyükler'' olarak nitelendirilen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere futbolcuların böylece kampanyaya katılmış olacaklarını anlatan Akman, ''Toplumda akıllı işaretlerle ilgili hassasiyetin artmasını sağlamayı ve farklılık yaratmayı amaçlıyoruz'' diye konuştu.