BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.442,56
HABER /  DÜNYA

Akılalmaz olay! Kedi 9 aylık bebeği boğarak öldürdü

UKRAYNA’da kedi annesinin yalnız bıraktığı 9 aylık bebeğin üzerine oturarak boğdu. Adli Tıp incelemesinde bebeği nefessiz kalarak öldüğü ortaya çıktı.

Abone ol

Ukrayna’ya bağlı Vinnitsa bölgesinin Lipovetsky kentine yaşanan trajik olay şöyle gelişti:

Bebeğin üstüne oturdu

bebek arabasıyla birlikte evinin bahçesindeki kadın kısa süreliğine bebeğini bırakarak içeriye girdi. Avluda bebek arabasında bekleyen 9 aylık bebeğin yanına bir kedi yaklaştı. Kız bebeğin arabasının üstüne çıkan kedi bebeğin üstüne atladı. Bebek bir süre sonra nefes alamayarak yaşamını yitirdi. Anne geriye döndüğünde ise bebek arabasının içinde bir kedinin olduğunu fark etti. Kediyi kovan anne bebeğinin hareket etmediğini fark ederek polisi aradı. Olay yerine ulaşan polis ve ambulans ilk incelemelerini yaparken doktorlar bebeğin öldüğünü belirterek rapor tuttu. Polisler ise olay yerinde inceleme inceleme başlattı.

Adli tıp incelemesi

Yapılan adli tıp incelemesinde bebeğin vücudunda zorlanma fark edilmedi. Bebeğin boğularak öldüğü anlaşılırken kedinin bebeğin yüzüne oturarak nefes almasını önlediği anlaşıldı. Yaşanan trajik olayın üzerine anne ve babaya psikolojik destek verilmeye başlandığı açıklandı. Kedinin ölümüne sebep olan kedi ile ilgili aramaların devam ettiği ve bu yönde soruşturmanın devam edeceği açıklandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Memur emekli zammı 2020 enflasyon farkı! 1 Ocak'ta en az 193 lira zam
Foto Galeri Memur emekli zammı 2020 enflasyon farkı! 1 Ocak'ta en az 193 lira zam Galeriye Gözat