BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.418,41
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Çelik'ten istifa yorumu!

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, istifayla ilgili Hakan Şükür'ü aradığını ancak ulaşamadığını söyledi.

Abone ol
AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, Hakan Şükür'ü aradığını; ancak ulaşamadığını söyledi. İstifa haberiyle ilgili olarak, temenni ederim doğru değildir diye konuşan Çelik, AK Parti'den ayrılsa bile kendisi hakkındaki düşüncelerim değişmiyeceğini söyledi.

AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, HABERTÜRK TV'de Akşam Raporu'nda yaptığı açıklamada, Hakan Şükür'ün istifa kararını "Bunun doğru olmamasını temenni ederim" sözleriyle değerlendirdi. 
 
Hüseyin Çelik, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
Ben kendisini aradım telefonu şu anda kapalı kendisinden teyit etmiş değilim. Bunun doğru olmamasını temenni ederim. Kendisi edep timsali bir insandır. Böyle bir karar verip Ak Parti'den ayrılsa bile kendisi hakkındaki düşüncelerim değişmeyecektir. Gerçekten böyle bir karar verdiyse, buna saygı duyarım. Sayın Hakan Şükür, sayın Başbakan'ın davetiyle Ak Parti'ye gelmiş bir insandır. Bu karara üzüldüğümü söyleyebilirim.

O İDDİALARI YALANLADI

Bu arada Çelik, Hakan Şükür'ün istifasıyla ilgili olarak Başbakan Erdoğan'ın "Talimat üzerine istifa etmiştir yoksa kendi başına alacağı bir karar değildir" ifadesini yalanladı. 
 
AK Parti Sözcüsü Çelik, "Aday Belirleme Üst Kurul toplantısı sırasında Sayın Başbakan'a Hakan Şükür'ün istifa ettiği bilgisinin ulaşması üzerine, 'Talimat üzerine istifa etmiştir yoksa kendi başına alacağı bir karar değil' sözlerini sarf ettiği iddiası gerçek dışıdır. Kendisiyle görüştüm, Sayın Başbakan'ın böyle bir değerlendirmesinin olmadığını kamuoyunun bilmesi gerekmektedir" ifadesini kullandı.

18382.20131217002712.jpg