BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44
HABER /  DÜNYA

Mehmet Ali Şahin’den ilginç Hakan Şükür yorumu

12. Spor Adamları Ödülleri sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, “Hakan Şükür’e emrettiler par...

Abone ol

12. Spor Adamları Ödülleri sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, “Hakan Şükür’e emrettiler partiye katıldı, emrettiler partiden ayrıldı” dedi.
Düzenlenen ödül töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti Milletvekili Hakan Şükür’ün partiden istifasını değerlendirdi.
Şahin, Hakan Şükür’ü diğer milletvekilleri gibi ’gördüğüm lüzum üzere partimden ayrılıyorum’ şeklinde değil de partiden ayrılış gerekçesini açık bir şekilde dile getirdiği için tebrik ederek, "Zaman zaman milletvekili arkadaşlarımızdan, partilerinden ayrılanlar olmuştur. Bunun son halkası da bizim çok sevdiğimiz, bundan sonra da çok seveceğimiz Hakan Şükür kardeşimiz oldu. Ancak Hakan’ı tebrik ediyorum. Çünkü diğer milletvekilleri gibi ’gördüğüm lüzum üzeri partimden ayrılıyorum’ demedi. Niçin ayrıldığını çok açık bir şekilde ayrıldığını ifade etti" şeklinde konuştu.

"GÖNÜL BAĞINIZ OLAN BİR TAKIM YERLERLE İRTİBATI DEVAM ETTİRİRSENİZ, SİYASETTE BAŞARILI OLAMAZSINIZ”
Hakan Şükür’ün istifasını, "Bana emrettiler, AK Parti’ye geldim. Şimdi emrettiler ayrıldım" diye özetleyen Mehmet Ali Şahin, "Bir siyasi partiye üye olmuşsan, o siyasi partinin yetkili kurullarının, genel başkanının talimatlarına göre hareket ederseniz, siyasette başarılı olursunuz. Yoksa gönül bağınız olan bir takım yerlerle irtibatı devam ettirirseniz, siyasette başarılı olamazsınız. Ona da saygı duyuyorum. Hakan kardeşimizi sevmeye devam edeceğiz. Kendi takdiridir. Takdirinin ötesinde kendisinden böyle bir ricada bulunulduğu anlaşılıyor. Hakan kardeşimizi hangi konumda bulunursa bulunsun sevmeye devam edeceğiz" diye konuştu.