BIST 9.674
DOLAR 32,49
EURO 34,74
ALTIN 2.421,20
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor Bursaspor maçı geniş özeti / 16 Aralık 2013

Trabzonspor: 2 - Bursaspor: 2, Trabzonspor evinde Bursaspor ile karşı karşıya geldi, Trabzonspor Bursaspor maç sonucu

Abone ol

Avrupa Ligi'nde yoluna emin adımlarla devam eden ve İtalyan devi Juventus ile eşleşen Trabzonspor, ligdeki puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi.. Bursaspor'u konuk eden Fırtına, iki kez geriye düştüğü mücadelenin son anlarında Emre Güral ile beraberliği yakaladı, taraflar puanları paylaştı... 

Kaleci antrenörü Sivrikaya
Trabzonspor'da kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'nun istifasının ardından kaleci antrenörü olarak sezon sonuna kadar Kenan Sivrikaya ile anlaşıldı. Yeni kaleci antrenörü, bordo mavili takım ile ilk karşılaşmasına çıktı.

Taraftarlar tarafından Kasım ayının futbolcusu seçilen Olcan Adın'a ödülünü maç öncesi Trabzonspor Kulübü Altyapı Sorumlusu Ali Uzunay verdi.

Taraftar ilgisi
Trabzonspor'da taraftarlar, Bursaspor karşılaşmasına fazla ilgi göstermedi. 24 bin kişilik Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde büyük boşluklar yer aldı. Müsabakada, 7-8 bin dolayında taraftar takımına destek verdi.

Misafir takım tribünündeki yaklaşık 50 kişilik taraftar da Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı.

Trabzonsporlu oyunculardan Tolga için pankart
Trabzonsporlu futbolcular ve taraftarlar annesi vefat eden Tolga Zengin'in acısını bir kez daha paylaştı.

Bordo mavili futbolcular, Beşiktaş'ta forma giyen eski kaptanları için "Başın sağ olsun Tolga, bütün anneler melektir" yazan pankart ile sahaya çıktı. Taraftarlar da "Acın acımızdır büyük kaptan" pankartını bulundukları tribünün önüne astı. 

Trabzonspor taraftarları hayatını kaybeden Bursaspor'un eski  başkanı İbrahim Yazıcı'yı da unutmadı. Kale arkası tribününde bulunan taraftarlar, Yazıcı'nın fotoğrafının bulunduğu "Adalet için savaşan bir kahramandı. Ruhun şad olsun" yazılı pankart açtı.

Geçen hafta vefat eden eski Futbol Federasyonu Başkanvekili Orhan Saka için de karşılaşma öncesi saygı duruşunda bulunuldu.

Trabzonspor: 2 - Bursaspor: 2

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Halis Özkahya, Bahattin Duran, Kemal Yılmaz

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Bamba, Aykut Demir, Aykut Akgün, Colman, Yusuf Erdoğan, Malouda, Olcan Adın, Henrique

Bursaspor: Frey, Şener Özbayraklı, Civelli, Serdar Aziz, Taiwo, Şamil Cinaz, Belluschi, Murat Yıldırım,  Ferhat Kiraz, Musa Çağıran, Sestak

Goller: Dk. 27 Henrique (kendi kalesine) ve Dk. 61 Sestak (Bursaspor),  Dk. 45+1 Olcan Adın ve Dk. 90 Emre (Trabzonspor) 
 
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN