BIST 10.219
DOLAR 32,20
EURO 34,72
ALTIN 2.451,29
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor: 2 - Bursaspor: 2 (Maç sonucu TS-BRS)

Trabzonspor: 2 - Bursaspor: 2,Trabzonspor evinde Bursaspor ile karşı karşıya geldi,Trabzonspor Bursaspor maç sonucu

Abone ol

Spor Toto Süper Lig 15. hafta kapanış mücadelesinde Trabzonspor evinde Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan mücadele 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

Bursaspor 27. dakikada Paulo Henrique'nin kendi kalesine attığı gol ile öne geçerken, Trabzonspor 45'te Olcan Adın ile beraberliği yakaladı. İlk yarı bu skorla sona erdi ve 61. dakikada Stanislav Sestak'ın sayısı ile Bursaspor üstünlüğü ele geçirdi. Trabzonspor'da son dakikada Emre Güral sahneye çıktı ve karşılaşma 2-2 sona erdi.

Bu skorun ardından Trabzonspor 24 puana yükseldi ve 7. sırada yer aldı. Bursaspor ise 20 puan oldu ve 9. sıraya yerleşti. Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacakken; Bursaspor ise evinde Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek. 

Trabzonspor: 2 - Bursaspor: 2

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Halis Özkahya, Bahattin Duran, Kemal Yılmaz

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Bamba, Aykut Demir, Aykut Akgün, Colman, Yusuf Erdoğan, Malouda, Olcan Adın, Henrique

Bursaspor: Frey, Şener Özbayraklı, Civelli, Serdar Aziz, Taiwo, Şamil Cinaz, Belluschi, Murat Yıldırım,  Ferhat Kiraz, Musa Çağıran, Sestak

Goller: Dk. 27 Henrique (kendi kalesine) ve Dk. 61 Sestak (Bursaspor),  Dk. 45+1 Olcan Adın ve Dk. 90 Emre (Trabzonspor)

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN