BIST 10.657
DOLAR 32,11
EURO 34,90
ALTIN 2.429,45
HABER /  GÜNCEL

Ailesinin önünde intihar etti

Başkent'te bir polis memuru ailesini önünde başından kendini vurarak intihar etti.

Abone ol

Başkent'te gece saatlerinde bir polis memuru eşinin ve çocuklarının gözleri önünde başından kendini vurarak intihar etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre olay dün gece saat 23.50 sıralarında Etlik Ayvalı Mahallesi Seda Sokak 14/4 numaralı dairede meydana geldi. Mamak İlçe Emniyet Müdürlüğü sivil ekiplerde görev yaptığı öğrenilen Erdoğan Kurşun (40) akşam saatlerinde görev dönüşü evinde ailesiyle bir araya geldi. Bu esnada sebebi belirlenemeyen bir nedenden dolayı Kurşun, beylik tabancasını çıkararak kafasına bir el ateş etti.

Çocuklarının gözleri önünde başından ağır yaralanan Kurşun, kanlar içinde evin içerisine yığıldı. Silah sesini duyarak eve gelen komşuları Kurşun'un yerde kanlar içerisinde yatan bedeni ile karşılaştı. Komşular tarafından olay polis ve 112 Hızır Acil ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Hızır Acil ekipleri Kurşun'a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne kaldırdı. Burada hemen ameliyata alınan Kurşun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı.