BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.441,24
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Ailesi ne bilsin AK Parti adayı olacağını

AK Parti Yozgat Belediye Başkan Aday Adayının ismi çok konuşulacak.

Abone ol

Ye­rel se­çim­le­re az bir sü­re ka­la, si­ya­si par­ti­le­rin be­le­di­ye baş­kan aday aday­la­rı da ta­nı­tım fa­ali­yet­le­ri­ne hız ver­di. O aday­lar­dan bi­ri ise ismiyle dikkat çekti:

AK Parti Yoz­gat Be­le­di­ye Baş­ka­n aday ada­yı Sa­tıl­mış Er­do­ğan…

Rakiplerine göre, henüz adaylığı kesinleşmeyen Satılmış Erdoğan'ın ismi seçilmesi önündeki en büyük engel. Ancak bu ironik durum Satılmış Erdoğan'ın projelerine ve seçim çalışmalarına engel değil.

Başbakan Erdoğan'ın Satılmış Erdoğan'ı aday gösterip göstermeyeceği ise merak konusu.

ÜÇ PROJESİ VAR

Ken­ti so­kak so­kak ge­ze­rek se­çim ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­ren Sa­tıl­mış Er­do­ğan, Yoz­gat­lı­lar­dan ‘üç çıl­gın pro­je­si­‘ni an­la­ta­rak destek is­ti­yor. Sa­tıl­mış Er­do­ğa­n’­ın en çıl­gın pro­je­si ise Yoz­ga­t’­ı 2 bin hek­tar­dan 6 bin hek­ta­ra çı­kart­mak… “Yoz­ga­t’­ın so­run­la­rı­nı, ek­sik­le­ri­ni gi­der­mek için yo­la çık­tı­m” di­yen AK­P’­li Er­do­ğan, ken­tin tra­fik ve oto­park so­ru­nu­nu çöz­me­yi ve Sa­at Ku­le­si­’nin çev­re­si­ni ye­ni­le­me­yi de va­at edi­yor.

erdogan-650.jpg

ÇOK TECRÜBELİYİM

Er­do­ğan, be­le­di­ye baş­ka­nı ol­du­ğu tak­dir­de Yoz­ga­t’­ta­ki su fi­yat­la­rın­da in­di­rim ya­pa­ca­ğı­nı da söy­lü­yor. Er­do­ğan, “Sa­de­ce Yoz­gat de­ğil An­ka­ra, Kay­se­ri, Si­vas, Ço­rum gi­bi il­ler­de de ça­lış­ma­lar ya­pı­yor ve şe­hir­le­ri ta­nı­yo­ruz. Şe­hir­ci­lik ko­nu­sun­da bü­yük tec­rü­be­le­rim bu­lun­mak­ta­dır ve şe­hir­ci­lik bi­zim işi­mi­z” di­yor.