BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.433,01
HABER /  DÜNYA

Yiğidolar Aslan’a bileniyor

Spor Toto Süper Lig’in 12.haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.<br/>Mill...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’in 12.haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.
Milli takımın Kuzey İrlanda ve Belarus ile oynayacağı karşılaşmalar nedeniyle lige verilen arada 5 gün izne ayrılan Sivassporlu futbolcular, tesislerde toplanarak ligde oynanacak Galatasaray maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Robertos Carlos yönetiminde, yaklaşık 1,5 saat süren idmanda futbolcular pas çalışması, top sürme ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Çift kale maçta kaybeden takıma Teknik Direktör Roberto Carlos koşu cezası verdi.

“GÜZEL BİR KARŞILAŞMA OLACAK”
Antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Roberto Carlos, Galatasaray maçı ile ilgili olarak, “Güzel bir karşılaşma olacak. Galatasaray gibi büyük bir takıma karşı oynayacağız. Bursaspor galibiyetinin ardından futbolculara izin verdik simdi bu izinden sonra geri döndük. İyi çalışıp bu maça iyi konsantre olacağız ve iyi bir oyun oynayacağımız büyük bir maç olacak” ifadelerini kullandı.

“CHAHECHOUE DİNLENİYOR”
Son haftaların forma ismi Aaatıf Chahechoue’nin hastalığının sorulması üzerine Carlos, “ Galatarasay maçına kadar epey zamanımız var ve birçok antrenman yapacağız. Şu anda Aaatıf dinleniyor. Doktorumuzla beraber maça kadar yetişecektir” cevabını verdi.

“TAKIMIMIZ İYİ DURUMDA”
Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Brezilyalı Teknik Direktör Roberto Carlos, “Oyuncu arkadaşlarımız iyi şeyler yapıyorlar. Takımımız iyi bir durumda. Arkadaşlarımızı bu konuda tebrik etmemiz ve teşekkür etmemiz gerekiyor. Puanlar alarak devam etmeye çalışacağız. Galatasaray maçında da aynı mantıkla devam edeceğiz. Umarım devam edecektir yükselişimiz” şeklinde konuştu.
Sivasspor’un bugünkü antrenmanına milli takımlarında bulunan Aydın Karabulut, Rafik Djebbour, Cihan Özkara ve sakatlığı devam eden John Utaka ile hasta olan Aaatıf Chahechoue katılmadı.
(İHA)