BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Fenerbahçe ligin lokomotifi

MedicalPark Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe’nin ligin lokomotifi olduğunu, ancak önlerindeki süreyi iyi değerlendirere...

Abone ol

MedicalPark Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Fenerbahçe’nin ligin lokomotifi olduğunu, ancak önlerindeki süreyi iyi değerlendirerek Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini söyledi.
MedicalPark Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında kendi evinde Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

“FENERBAHÇE LİGİN LOKOMOTİFİ”
Milli maç arası bazı oyuncularına izin verdiklerini hatırlatan Samet Aybaba, "Uzun mesafeli gidenler var. Onların iki tanesi daha sonra katılacaklar. Çalışıyoruz. Çok kötü bir Konyaspor maçı sonrası oyuncularla hem motivasyon anlamında hem de nerede yanlış yaptığımızı konuştuk. Takım olarak nasıl bu kadar kötü oynadık. Bunları aramızda tartışıyoruz. Fenerbahçe maçı zor olacak. Ligin şu anda lokomotifi. Çok iyi oynuyorlar. Çok tempolu oynuyorlar. Biz de iyi takımız. Önümüzde uzun bir süre var. O süreyi iyi değerlendirip bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

"TAKVİYE ANLAMINDA BAZI DURUMLARI YERİNE GETİREMEDİK"
Aybaba, oyuncu kadrosuyla ilgili takviye anlamında bir takım şeyleri tam yerinde yapamadıklarını belirterek, “Bazı kulüplerde bu işler sıkıntılı biliyorsunuz. O nedenle bu anlamda bazı sıkıntılarımız var. Takım içindeki oyuncularla biz bu sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz. Fena da değiliz, mesafe katettik. Bunu tabi bir maça bağlamamak lazım. Daha önce 3 galibiyet 2 beraberlik aldığımız 5 maçlık bir periyodumuz var. İyi oyuncularımız var. Onlarla çalışarak devre arasına kadar hiç olmazsa bu konuda aşama yapmak istiyoruz” diye konuştu.

“TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI”
Transfer çalışmalarına başladıklarını ifade eden Aybaba, transfer sezonunda da dünyadaki her takım gibi kendilerinin de çalışmaları olduğunu belirtti.

“FERDINAND’IN PERFORMANSI KÖTÜ”
Samet Aybaba, geldiği günden bu yana bir türlü istedikleri performansı alamadıkları Anton Ferdinand konusunda ise, “Performansı kötü. Çok düşük. Önümüzde hazırlık maçları, kupa maçları var. Onlara da bakarak değerlendirme yapacağız” şeklinde konuştu.
Tecrübeli teknik direktör Samet Aybaba, Torku Konyaspor maçında kırmızı kart gören çek santrafor Milan Baros’un cezasının hakem raporuna göre normal olduğunu ve çok ağır bir ceza olmadığını dile getirdi.
MedicalPark Antalyaspor’un bugünkü antrenmanında sakatlıkları bulunan Zeki Yıldırım, Serkan Şahin, Ümit Milli Takım kampında bulunan Emrah Başsan ile izinli olan Tita, Wederson ve Isaac Promise katılmadı. Kolundaki kırık nedeniyle 10 gündür sahalardan uzak kalan Koray Arslan ise takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.
(İHA)