BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Fernandes korkuttu

Beşiktaş-Shakhtar Donetsk maçında sakatlanan Manuel Fernandes, bugünkü antrenmana katılamadı.<br/>Siyah beyazlı takım Spor Toto Süper Lig’in...

Abone ol

Beşiktaş-Shakhtar Donetsk maçında sakatlanan Manuel Fernandes, bugünkü antrenmana katılamadı.
Siyah beyazlı takım Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında kendi evinde oynayacağı Torku Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman salonda gerçekleştirilen kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla başladı. Ardından sahaya çıkan siyah-beyazlı futbolcular, koşu ve istasyon çalışmaları yaptılar. Bu çalışmaların ardından dün akşam Shakhtar Donetsk ile oynanan hazırlık mücadelesinde forma giyen futbolcular antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular, 5’e 2 ve tek pas çalışmalarıyla idmana devam etti. Yarım sahada yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi.
Milli takımlarda bulunan Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ersan Gülüm, Gökhan Töre, Tolga Zengin, Tomas Sivok, Veli Kavlak ve Hugo Almeida çalışmada yer almadı. Ayrıca, bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci ile dünkü maçta sakatlanarak oyundan çıkan ve MR’ı çekilen Manuel Fernandes de antrenmana katılmadı.
(İHA)