BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.309,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adana'da çiftlikte oyun oynuyordu! 4 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

ADANA'da 4 yaşındaki çocuk, babasının çalıştığı çiftlikte oyun oynarken, çiftlik sahibinin sürdüğü aracın demir kapıyı sökmesi sonucu altında kalarak hayatını kaybetti.

Abone ol

Edinilen bilgiye göre, olay 3 Nisan Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Orhan Dinçer, Selçuk C.’nin çiftliğinde çalışmaya başladı. Dinçer’in 4 yaşındaki oğlu Miraç Dinçer de babasının yanına gelerek oynamaya başladı. Bu sırada çiftlikten çıkan Selçuk C.'nin kamyonetinin kapağı demir kapıya takılıp yerinden çıkardı. Kapı bu sırada oyun oynayan çocuğun üzerine devrildi.

Demir kapının altında kalan çocuk otomobil ile özel bir hastaneye kaldırıldı ancak doktorların müdahalesine rağmen çocuk kurtarılamadı.
Olay yerine gelen polis, Selçuk C.’yi gözaltına alırken, olayın şahidi olan kardeşi Umut C.’nin de ifadesine başvurdu. Selçuk C. ile kardeşi Umut C. polis tarafından ifadeleri alınmak üzere sağlık raporunun ardında savcılığa götürüldü.


Serbest bırakıldı
Selçuk C. “taksirle ölüme sebebiyet vermekten” savcılıkta tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, kardeşi Umut C. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Çocuğun cenazesi ise adli tıp kurumunda otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak toprağa verildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Samsun'da annesinden gizlice başladı! Gece 2'de gelen telefonla şok oldular
Foto Galeri Samsun'da annesinden gizlice başladı! Gece 2'de gelen telefonla şok oldular Galeriye Gözat