BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.437,09
HABER /  GÜNCEL

69 yaşındaki 'şifacı' cinsel tacizden tutuklandı! 'Ben öldüm geri döndüm, sürekli uçuyorum'

TUNCELİ'de kendisini, 'şifacı' olarak tanıtan 69 yaşındaki Hasan Vural, bir parkta 19 yaşındaki zihinsel engelli kadına tacizde bulunduğu anlar kameralara yansıdı. Vural'ın kendini ‘Ben öldüm, geri döndüm, sürekli uçuyorum ve insanların üstündeki nazarı çıkarıyorum, şifacıyım’ die tanıttığı ortaya çıktı.

Abone ol

Tunceli’de iki yıldır kendisini, ‘Ben öldüm, geri döndüm, sürekli uçuyorum ve insanların üstündeki nazarı çıkarıyorum, şifacıyım’ diye tanıtan 69 yaşındaki Hasan Vural, cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Parkta kızı taciz etti

Parkta oturan bir kadına cinsel istismarda bulunan Vural’ın görüntüleri parkta oturan bir kişi tarafından kaydedildi. Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Vural, çıkarıldığı mahkemece, ‘cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sende nazar var deyip...

Hasan Vural, bankta oturan bir kıza "Sende nazar var, ben çıkarayım" diyerek yaklaşmış. Tacize uğrayan genç kızın zihinsel engelli olduğu belirlendi. 

Hasan Vural kendisini etrafındakilere ‘Ben öldüm, geri döndüm, sürekli uçuyorum ve insanların üstündeki nazarı çıkarıyorum, şifacıyım’ diyerek tanıtıyormuş.